Două weekend-uri pline de fotbal la Ghiroda. Juniori din țară la Cupa de Vară Ghiroda 2019

Ediția a II-a a turneului internațional de fotbal pentru juniori ”Cupa de Vară Ghiroda 2019” a reunit 135 de echipe de juniori împărțite pe 7 categorii de vârstă și s-a desfășurat pe parcursul a două weekend-uri, 31 mai – 2 iunie și 7-9 iunie, în organizarea CSC Ghiroda, cu sprijinul Cosiliului Local și al Primăriei Ghiroda.

Atletico Arad a intrat în posesia marelui trofeu la categoria 2012 în prima parte a competiției, organizată în perioada 31 mai – 2 iunie, în care, în paralel, la categoria 2010 s-a impus Luceafărul Drobeta Turnu Severin, iar la categoria 2008 violeții de la ASU Politehnica.

În ceea ce privește partea a II-a a competiției, din weekendul 7-9 iunie, LPS Banatul a fost câștigătoare la categoria 2006, Atletico Arad la grupa 2009, iar la categoria 2011 Kids Tâmpa Brașov a dus cupa în Ardeal. Nici CSC Ghiroda nu s-a lăsat mai prejos, iar la categoria 2013, cea mai mică categorie de juniori, micuții timișeni au câștigat marele trofeu. 

Meciurile s-au disputat pe Stadionul Emilian Pavel din Ghiroda, Baza Sportivă Tibi Tundă din Ghiroda, terenul comunal din Giarmata Vii și terenul de la Covaci.

”La  turneu au participat peste 1000 de copii, componenți ai unui număr de 130 de echipe împărțite în 7 categorii de vârstă 2006, 2008, 2009, 2010, 2011 și 2012. Competiția a avut o mai mare anvergură față de prima ediție, care s-a desfășurat intr-un singur weekend și în care au participat aproximativ 70 de echipe la 5 categorii de vârstă”, a spus Alin Miloș, coordonator al centrului de copii și juniori. ”Considerăm această competiție un succes pentru comunitatea noastră și pentru județul Timiș. Ne-am bucurat de două weekend-uri pline de fotbal. Am avut peste  400 de meciuri, echipe foarte bune din țară și străinătate care au obținut rezultate excelente pe terenul de fotbal, la toate categoriile de vârstă. Felicităm toate echipele participante și le mulțumim pe această cale pentru efortul depus. Felicităm în special copiii care au dat dovadă de multă pasiune și implicare pentru acest sport si au jucat cu adevarat fotbal, chiar și când am avut zile cu ploaie. Suntem profund recunoscători și părinților care își susțin copiii să facă mișcare și să crească niște copii cu adevărat sănătoși. Am avut zile frumoase, cupe și medalii pentru câștigători, diplome de participare și o tombolă cu premii pentru copii. Am avut zâmbete, lacrimi de bucurie sau de tristețe, așa cum este în fotbal”, a spus Marius Mihai Poclid, director al Clubului Sportiv Ghiroda și Giarmata Vii.

CSC Ghiroda se pregătește încă de pe acum pentru cea de-a III-a ediție a Cupei de Vară, dorind să aducă îmbunătățiri și mai ales să facă din această competiție una de talie națională și internațională.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: