Drumurile alb-violeţilor duc şi pe la Foeni, în sărbătoare şi la un amical: AS Inter Foeni – ASU Politehnica Timişoara 1-7 (0-2)

Sâmbătă după-masă, arena din Foeni a găzduit un amical între două echipe din Campionatul Județean, Inter din localitate, şi alb-violeţii de la ASU Politehnica, din Timişoara, meci cu o săptămână înainte de reluarea campionatului.

Frumoasă atmosferă, cu totul specială pentru nivelul ligii a cincea…

După un joc în care trupa pregătită de Antonio Foale a încântat asistenţa de peste 250 de spectatori, aspiranta la intrarea în liga a patra a izbutit o victorie categorică, 7-1 în dauna ocupantei locului 4 în Seria a II-a.

Golurile au fost marcate de Făgețean, trei, Marchiş, două, Popoviciu şi Rotariu, câte unul. De menţionat că ultimul gol, înscris de fostul internaţional Iosif Rotariu, a fost impecabil, din lovitură liberă de la 18 metri, direct în vinclu.

Golul de onoare pentru localnici a fost reușit de Daniel Damian, cu capul, în urma unei lovituri de la colţ executată de antrenorul jucător Ciprian Bota.

***

Inter Foeni: Cristian Simoneac – Cobzariu, Talabă, Laurențiu Simoneac, Bota, Iovițiu, Damian, Partelli, Guran, Stolaciuc, Burghele.

Au mai jucat: Petrin, Dădălău, Ţăran, Galbacs, Bojin, Ivan, Mălăuț.

Antrenor: Ciprian Bota.

ASU Politehnica: Șerban – Radovancovici, Gălan, Obrejan, Lazăr, Codrea, Rotariu, Popoviciu, Mărăndescu, Făgețean, Marchiş.

Au mai jucat: Burtic, Panc, Florea, Luchin, Otiman și Maranescu.

Antrenor: Antonio Foale.

Arbitri: Daniel Bălaciu – Florin Canea, Vali Canea.

***

Reacţii la cald…

Ciprian Bota (antrenor Inter): „Lipsită de aportul a patru titulari, jocul echipei noastre s-a ridicat la un nivel aşteptat, iar valoarea echipei adverse şi-a spus cuvântul, reușind să înscrie şi să-şi facă un joc uşor încă din prima repriză. În partea a doua am reuşit să reducem din diferență, 1-2, dar contraatacurile periculoase ale adversarilor au fost critice pentru apărarea noastră. Ţin să-l felicit pe veteranul Iosif  Rotariu și Paul Codrea, care și-au arătat încă o dată valoarea pe dreptungiul verde”.

Antonio Foale (antrenor ASU Poli): „Ultimul joc de verificare înainte de startul returului a contat pentru noi, am reușit o victorie categorică. Elevii mei şi-au văzut de joc, reuşind goluri unul mai frumos decât altul şi sperăm ca în partea a doua a campionatului să-i satisfacem pe suporterii noștri cu victorii până la sfârşit şi să reuşim promovarea în Divizia D, care este obiectivul propus în acest an. Doresc să menţionez organizarea ireproşabilă a acestui joc de pregătire, de către organele locale în frunte cu viceprimarul Viorel Ghilezan şi organizatorul de competiţii Milan Lolici”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Drumurile alb-violeţilor duc şi pe la Foeni, în sărbătoare şi la un amical: AS Inter Foeni – ASU Politehnica Timişoara 1-7 (0-2)

  1. luca foeni spune:

    roti a fost cel mai bun de pe teren bravo domnule de la ziar mia plăcut pozele pe care leați făcut cred că va plăcut golul lui rotariu vă felicit tot ce faceți pentru că apar rezultatelela toate nivelurile în acest ziar de pe net

  2. POLI E POLI ! spune:

    POLI este POLI, chiar si astia din liga a 5-a !

  3. haha spune:

    de vis…ce reporter, ce arbitrii asistenti… de vis!! familia adams reunita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: