Dubla lui Sighiartău prelungeşte suferinţa Gottlobului: 2-0 LPS

Două grupări nădăjduind la mult mai bine de la sezonul de primăvară, şi anume juniorii A ai LPS Banatul Timişoara şi Spartak Gottlob, divizionara D, au fost despărţite astăzi de dubla lui Vlad Sighiartău, la capetele părţii a doua: 2-0 (0-0).

Aşadar un nou joc de pregătire pentru juniorii A ai LPS Banatul, pregătiţi de Wiliam Harasim şi Laurenţiu Pop, pe terenul sintetic de lângă stadionul „Dan Păltinișanu”, acolo unde trebuiau de fapt să pună punct sezonului de toamnă, doar că deplasarea din 8 decembrie la ACS Poli Timişoara a fost una înzăpezită încă din faşă. „Banatul” încheia astfel toamna pe locul 7, cu un joc în minus şi linia de clasament 13  6  2  5  34-20 şi 20 de puncte, la 7 în urma Minerului Motru, ocupantă a locului 4 care duce la mai bine.

Adversari juniorilor liceeni le-au fost câştigătorii Cupei de iarnă pentru echipele din liga a IV-a, cei de la Spartak Gottlob, care, încheind şi mai nefericit şi parcă într-un picior turul Diviziei D Timiş, au anunţat nume noi pentru revanşele din martie încolo.

Jocul bun al liceenilor a pus însă probleme majore divizionarei D, juniorii reuşind s-o răpună, chiar dacă pînă la pauză au fost ținuţi totuşi în şah. La reluare însă, cel mai bun de pe teren, Vlad Sighiartău, a reuşit două goluri superbe, în minutele 51 şi 87.

LPS Banatul a triumfat prin Păduraru – Dănilă, Murariu, Rîmneanţu, Roman, Iakab, Acatrinei, Luca, Sighiartău, Abu Sallem şi Mihali, mai jucînd portarul Golopenţa dar şi Secotă, Mimiş, Benzar, Ionescu, Palkovacs şi Vlădică.

Spartak Gottlob, care a încheiat toamna pe locul 15 din 18 divizionare D, cu pasivul 17 5 1 11 23-44 şi 16 puncte, a avut între buturi un junior crescut tot la LPS Banatul Timişoara, pe Raul Petrar, iar în cîmp pe Ionilă, Bura, Iorga, Novak, Fane, Nicu Bota, Clej, Şoica, Onosă şi Grigoraş, mai evoluînd pe parcurs şi Nastor, Peia, Sandu, Lucaciu, Apostol şi Marcel Bota.

Spartak, care se impunea la minifotbal, în Cupa de iarnă de la Giarmata, a început pregătirile pe 22 ianuarie, în localitate, cu aceeaşi conducere tehnică, şi anume Ghiţă Marişescu în rol de antrenor principal şi Viorel Huţan, antrenor secund, dar faţă de tur fără Mărăndescu şi Făgeţan. „Noii jucători veniţi la echipă sunt în pregătiri şi, în funcţie de randamentul pe care îl vor oferi, vor fi legitimaţi”, ne-a declarat Cristian Cerba, preşedintele clubului, cu referire la Ionilă, Nicu Bota, Fane, Şoica, Grigoraş, Onosă, Ionuţ şi Velţenescu.

Următorul joc amical pentru „lubeniţari” se va disputa în compania celor de la FC Marcel Baban Jimbolia, vineri, 8 februarie, iar saptămâna viitoare, mai exact miercuri (13.02) se vor deplasa la Sânpetru Mare, pentru testul cu Plavii Delia.

Iar mai apoi, nişte jocuri oficiale, şi anume cel din Cupa României, cu Unirea Sânnicolau Mare, pe 24 februarie, respectiv Supercupa întrecerii de minifotbal „Cupa de Iarnă”, la o dată încă neprogramată.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Juniori, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = treisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: