„Dublă” Negru dar Unirea Sânnicolau Mare e egalată de 3 ori de Plavii Delia Sânpetru Mare: iarăşi 3-3

Obişnuit pentru această perioadă a anului, Unirea Sânnicolau Mare a disputat miercuri un nou amical pe „Voinţa”, terenul de pregătire al alb-albaştrilor, rezultatul final fiind aidoma celui din precedentul amical, contra Jimboliei: 3-3.

Se pare că elevii lui Nae Căprărescu s-au obişnuit cu debuturile de start fulgerătoare, fapt adeverit şi de această dată, Dragodan regăsindu-se la finalizare la scurt timp după fluierul de start al partidei.

Răspunsul celor de la Plavii Delia Sânpetru Mare nu a întîrziat să apară, astfel că în urma uneia dintre multele centrări trimise în careul Unirii, Miron a reuşit, involuntar, evident, să îşi învingă superb propriul portar, cu o minge plasată cu capul sub bara transversală.

Până la pauză, scorul nu avea să rămână egal, Negru ieşind la rampă în urma unei centrări bune a lui Telecican, care l-a pus pe atacantul alb-albaştrilor în poziţia de unu la unu cu portarul celor din Sânpetru Mare: 2-1 pentru gazde.

La scurt timp după startul părţii secunde, noul intrat Olariu izbutea să readucă egalitatea. În căutarea victoriei, linia ofensivă a Sânnicolaului a revenit la viaţă chiar şi în ciuda absenţei lui Tulcan, același duet Telecican-Negru contribuind pentru readucerea gazdelor în avantaj iar cel din urmă reuşind „dopieta”.

Omniprezentul vârf al oaspeţilor, Olariu, avea să se opună însă rezultatului stabilit de golul secund al lui Negru, imitându-l pe acesta şi reușind dubla, după un şut a cărei traiectorie a fost calculată greşit de Sitaru, goalkeeper-ul Unirii.

Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Galea, Miron, Tache, Mihoc – Ghinescu, Toma, Telecican, Dragodan – Negru, Jardel.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: