Dumbrăviţa câştigă la Dudeştii Vechi dar cedează şefia

ACS Dumbrăviţa a câştigat în această seară, în uvertura etapei a patra a Diviziei D Timiş, care continuă miercuri cu grosul jocurilor rundei intermediare, impunându-se pentru a patra oară în 4 apariţii: 1-0 contra Pobedei, la Dudeştii Vechi. Chiar şi aşa, liderul primelor 3 etape a cedat ştafeta, preluată de alb-violeţi graţie unui succes la scor, facil, cu nou-promovata AS Murani.

Florin Macavei, ex-fundaşul polist, 12 din 12 în D Timiş cu ACS Dumbrăviţa

 

 

Golul dumbrăviţenilor a fost marcat la mijlocul părţii a doua, de către un jucător intrat din postura de rezervă încă din… primele faze ale partidei, pe fondul accidentării unui coechipier. Demian a înscris în minutul 70 dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, sub transversală, bară-gol: 0-1.

Fără Kovacs, Bălan şi Todor, absenţi motivaţi, oaspeţii şi-au menţinut procentajul maxim de puncte în liga a patra, aşteptând acum meciul de vineri de la ora 18, cu CS Unirea Giroc, devansat dat fiind sărbătorirea în weekend a Zilelor Dumbrăviţei.

„Victoria este meritată. Am fost mai buni decât adversarul de astăzi iar jocul s-a ridicat la nivelul ligii a patra. Felicit brigada de arbitri!”, a spus Florin Macavei, antrenor al alb-verzilor.

ACS Dumbrăviţa s-a impus în fieful „bulgarilor” în alcătuirea A. Miklos – Şofronea, Cengher (35, Iszak), Ştreangă (1, Demian), Mihălceanu, Bungău, Opriş, Şurpanu, Ionuţ, Giurgiu, Stoica (90, Koszma).

Programul complet al etapei intermediare, pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

7 răspunsuri la Dumbrăviţa câştigă la Dudeştii Vechi dar cedează şefia

  1. anonim spune:

    Vorbesti de albitraj cat au luat de la voi sa tina cu voi daca nu bateati asa va dadea un penalti victore cu albitri

  2. anonim spune:

    acest albitru mutatil in promotie ne-a distrus meciu fraierul or mers sa mance la dumbravita ca doar sunt zilele orasului rusine sa va fie

  3. A fost un arbitraj de liga unu , bravo pentru fluieraşi, îl cunosc pe observatorul care afost la meci cred că este CFR-st.

  4. Gheza spune:

    Bravo Dumbravita! Pe unde i-ati prins i-ati altoit pe bulgari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: