Dumbrăvița își triplează avansul în 10 jucători

Primul dintre cele 5 meciuri deja jucate ale etapei a XVI-a a Diviziei D Timiș în care una dintre echipe n-a înscris a oferit cele mai puține goluri din partidele de până acum ale penultimei runde din liga a 4-a, unele dintre acestea fiind realizate chiar în inferioritate numerică: ACS Dumbrăviţa – Flacăra Arsenal Făget 3-0 (2-0).

Florin Macavei (antrenor Dumbravita)

Florin Macavei: antrenor ACS Dumbrăvița

 

Cu această victorie, a opta în tur respectiv a șasea acasă, trupa lui Florin Macavei a urcat un loc în clasament, distanţându-se la 11 puncte de adversarul de astăzi. Gazdele au deschis scorul în minutul 14, când Bălace a executat un corner iar Vişan a înscris cu capul.

După acest prim gol, ”verzii” au rămas în 10 jucători, din minutul 20, când Demian a văzut cartonașul roşu pentru cumul de ”galbene”, din partea arbitrului Florin Brădău, care nu l-a iertat. Chiar şi cu un jucător în minus, dumbrăvițenii au reuşit totuși golul doi, prin Hodiş, servit excelent de veteranul Bălace, cu cinci minute înainte de pauză.

În mitanul secund, oaspeţii au trecut pe lângă gol, în două rânduri Țofei rămânând singur cu Iacob fără a-l putea însă învinge. În plus, au mai ratat Laczko şi Găleţan.

Iar când te joci cu ocaziile, adversarul te taxează prompt, ceea ce au făcut gazdele, pentru a treia oară prin Bălace, care a marcat din 11 metri în minutul 88. Două victorii la rând pentru ”verzi” și un eșec al făgețenilor după 3 succese pe linie…

*

Dumbrăviţa: Iacob – Nohai, Oneţ, Ştreangă, Dancia, Demian, Bârsanu, Bălace, Hodiş, Kovacs, Vişan.

Antrenor: Florin Macavei.

Au mai jucat: Șofronea, Vlăduţi, Raţiu.

Pe bancă: Miklos, Scrob şi Todor.

Arsenal Flacăra Făget: Lăpujan – Pamfiloiu, Neagu, Căliman, Palkovacs, Bârză, Laczko, Găleţan, Ţofei, Mocanu, Bărbulescu.

Antrenor: Adrian Brazovan.

Au mai jucat: Matiş, Dumitrescu.

Pe bancă: Trofin, Oprea, Magheţ şi Lazăr.

Arbitri: Florin Brădău – Petre Gaşpar şi Cristian Pleşa. Observatori: Ioan Manole şi Marian Cârciumaru.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: