Dumbrăviţa, primul antrenament pe Textila, luni, primul amical acasă, miercuri

CS Dumbrăviţa va reveni pe propriul teren din localitatea de „domiciliu” abia în vară dar această temporizare n-a împiedicat-o pe cîştigătoarea Cupei de Iarnă la minifotbal pentru divizionare D şi totodată a Supercupei să se pregătească pe terenul sintetic din Dumbrăviţa, atîta vreme cît iarna a fost în drepturi.

Însă soarele de martie îi readuce luni după-amiază pe elevii lui Florin Macavei pentru un prim antrenament pe 2012 pe arena „Textila”, cea pe care îşi va disputa meciurile de pe teren propriu în retur. Iar un prim joc şcoală acasă este deja programat pentru miercuri, cu echipa de liga a cincea din Giroc.

Altfel, pînă acum Miklos&Co. au dat piept cu juniorii A pregătiţi de Robert Fruşa la alb-violeţi (0-0), iar sîmbătă în deplasare la CS Vladimirescu, unde au cedat cu 3-2, marcînd Moisuc şi Homan.

Florin Macavei a apelat în deplasarea în judeţul vecin la Miklos – Şofronea, Bîrsanu, Vlaic, Pană – Homan, Moraru, Todor, Bălan – Zoli Kovacs, Moisuc, iar pe parcurs şi la Puiu, Ursu şi Koszma. „3-4 jucători au absentat motivat, fiind la lucru. Din păcate Vali Duma are probleme la genunchi iar Erno Kovacs cu tendonul lui Achile, ceea ce i-a împiedicat să efectueze pregătiri de iarnă şi nu cred că mă pot baza pe serviciile lor în retur”, a explicat Macavei.

Deşi „gazonul încă se simte la talpă, nu s-a întărit”, Macavei este însă optimist că suprafaţa de joc va fi în condiţii bune pentru startul returului. La capitolul jucători nou-veniţi figurează Pană, un fundaş stînga deja testat, de la Făget, şi poate Terlai (Poli II). CS Dumbrăviţa s-a antrenat zilnic în primele două săptămîni de la reluarea pregătirilor iar apoi de cîte 3 ori pe săptămînă.

Dumbrăviţenii vor juca sîmbătă la Satchinez, în Cupa României – faza 2 judeţeană, iar apoi cu Real Dragşina, acasă, în etapa a 18-a, de debut, din Divizia D.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: