Dumbrăviţa repreia de la alb-violeţi şefia la golaveraj, înaintea derby-ului cu ASU Politehnica

Aşa cum marţi ceda la golaveraj fotoliul de lider al Diviziei D Timiş, pe care îl deţinuse în primele 3 etape, tot aşa ACS Dumbrăviţa l-a şi recăpătat în această seară, graţie diferenţei de goluri înscrise, după un confortabil 6-0 cu CS Unirea Giroc.

S-a potrivit ca atât runda a patra, intermediară, cât şi cea de-a cincea, care continuă în weekend, să fie inaugurată de partidele fruntaşelor ACS Dumbrăviţa şi ASU Politehnica, iar cele două au învins de fiecare dată, pasându-şi şefia şi mărind interesul în jurul derby-ului în meci direct din etapa a şasea, ocazie cu care alb-violeţii vor evolua în sfârşit pe teren propriu şi în „D Timiş”.

Până atunci, să notăm că „verzii” ex-fundaşului alb-violet Florin Macavei n-au ratat prilejul de a-şi recăpăta primul loc înaintea deplasării pe „Ştiinţa”: CS Dumbrăviţa – CS Giroc 6-0 (4-0). Au marcat Stoica şi Ştreangă, ambii de câte două ori, precum şi Şurpanu şi Iszak. În minutul trei, Bârsanu, de la oaspeţi, a ratat o lovitură de la 11 metri, parată de Miklos jr.

„Verzi” vor sărbători „Zilele Dumbrăviţei” pe primul loc în liga a IV-a dar un prim moment al adevărului abia pândeşte după colţ, în fieful vicecampioanei ASU Politehnica.

*

CS Dumbrăviţa: Miklos jr. – Şofronea, Demian, Ştreangă, Mihălceanu, Opriş, Bungău, Ionuţ, Giurgiu, Stoica, Iszak.

A mai jucat Şurpanu.

Florin Macavei: „O victorie pe care dacă nu ştim să o gestionăm, ne poate face rău în perspectiva meciului cu Poli de săptămâna viitoare”.

CS Giroc: Coca – Soreanu, Cocora, Trandu, Olar, Ropot, Cătău, Ardelean, Moricz, Bârsanu, Vătafu.

Antrenor: Orlando Trandu.

Au mai jucat: Dumitru, Pap, Florin Bătrânu şi Duricu.

Orlando Trandu (CS Giroc): „La acest rezultat nu am ce să comentez dar scorul nu reflectă realitatea din teren. Nu contest victoria gazdelor dar noi am ratat un 11 metri la începutul jocului şi am avut ocazii clare prin Moricz, Vătafu şi Ropot”.

 

 

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Dumbrăviţa repreia de la alb-violeţi şefia la golaveraj, înaintea derby-ului cu ASU Politehnica

  1. MOROŞAN spune:

    BRAVO ROBI,TOT ASA SA APERI PANA LA SFARSITUL CAMPIONATULUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: