Dumbrăvița revine pe căi victorioase, Voința Mașloc rămâne neînvinsă

Duminică de 4-1 în Divizia D Timiș, unul în contul gazdei ACS Dumbrăvița, ajunsă la a șasea victorie din 7 runde după ce capota cu 6-2 la ASU Politehnica, și unul în contul oaspeților, Voința Mașloc (foto) repurtând al cincilea triumf și rămânând neînvinsă, ceea ce ne reamintește că în ultimii ani formațiile promovate din Campionatul Județean Timiș au avut măcar câte un sol cu rezultate notabile în fruntea ligii a IV-a, măcar în debutul întrecerii, dacă nu chiar pe întregul ei parcurs.

Dumbrăvița – CS Unirea Sânnicolau Mare s-a încheiat 4-1 (3-1), prin golurile lui Lucian Stoica, în minutul 5, Ciprian Ștreangă (15, 25) și Alexandru Ionuț (62) respectiv Marius Sîrbu 40 – penalty.

AS Murani – Voința Mașloc s-a încheiat 1-4 (1-3), învinșii reducând și aici din handicap de pe punctul de la 11 metri, prin Stelian Argatu, în minutul 38 (penalty). Iulian Vântură, în minutele 10 și 43, precum și Pană (30) și Berceanu (66) au înscris pentru învingătorii duelului nou-promovatelor.

Lucian Stoica (ACS Dumbrăvița) este lider în ierarhia golgheterilor, cu 9 goluri, urmat de Sergiu Iorgovan (ASU Politehnica), cu 8, Raul Briciu (Ripensia) și Iulian Vântură (Voința Mașloc), cu câte 6, 4 jucători cu 5 reușite, și anume Rafael Mirciov, Mediop, Adrian Fodor și Marius Sîrbu, și 6 cu 4 goluri.

Bilanțul etapei: 4 victorii ale gazdelor – 5 ale oaspeților; 36 de goluri: 18-18.

Palmares general după 7 etape: 30 de succese ale gazdelor, 8 remize și 25 de triumfuri ale vizitatorilor; 249 de goluri: 135-114.

Rezultatele complete, ierarhia la zi și etapa viitoare, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: