Duminica în D Timiş: Dumbrăviţa – Deta 5-0 şi Belinţ – Peciu Nou 1-0

AS Bega Belinț – AS Unirea Peciu Nou 1-0 (1-0), într-un joc de duminică al ligii a patra, etapa a 25-a…

Debutul meciului a fost anevoios pentru gazde, când trebuiau să suporte handicapul a două eliminări în primele 19 minute de joc. În minutul 16 jucătorul Coțolan l-a faultat grav pe Scutelnicu, care a fost transportat la spital după o întrerupere de 5 minute a jocului, primul fiind eliminat. După doar 3 minute am asistat la a doua eliminare, portarul Pascotescu fiind trimis la vestiare pentru lovirea unui adversar cu cotul.

În locul lui a intrat Barburescu, care a fost la înălțime, salvând 3-4 goluri ca și făcute. După acest duș rece, gazdele au reușit unicul gol al meciului în minutul 22, prin golgeterul echipei, Ripan. Oaspeții puteau egala în ultimul minut de joc, dar mingea a refuzat să intre în poartă, întâlnind transversala, la șutul lui Handrache de la 18 metri.

+

Bega: Pascotescu – Pădureanu, Fl. Băran, Bărburescu, Coțolan, Teletin (min. 84, Costea), Grozoni, Mihăescu, Bărbulescu, Onae Tudor, Ripan (min. 90, Gruneanțu). Antrenor: Dafin Danciu, Adin Buză și Valentin Podean. Pe bancă: Băran Florin.

Unirea: Vlad – Butnaru, Ismail, Senco, Matei, Ciumacenco, Scutelnicu (min. 14 Alexandrescu), Antemie (min. 46, Andrache), Dobrilă, Bărbosu, Dreșcan. Antrenor: Mihai Dorobanțu și Adrian Durigon.

+ În cel de-al doilea joc disputat astăzi, ACS Dumbrăvița a învins cu 5-0 (0-0) pe Deta. Golurile au fost marcate de Mariș de trei ori, Todor și Bălan.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 6 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: