După Fortuna, și Camaro Fibiș e matematic promovată în ”Județ”. Mare suspans în schimb în Seria a III-a de ”Promoție”

După ce Fortuna Becicherecu Mic ajungea să fie prima grupare ca şi promovată în ediția în curs în liga a V-a timișeană, cu două etape înainte de final şi Camaro Fibiş a devenit matematic promovată din Campionatul Județean Timiș al categoriei ”Promoție”, în care suspansul se mai menţine în schimb în Seria a III-a.

Seria I

Liderul Fortuna Becicherecu Mic i-a spulberat pe teren propriu pe cei de la Pindul Dudeştii Noi, cu 10-1, cele zece goluri fiind marcate de Cristian Dubovan – de 4 ori, Daniel Roman și Constantin Dragoş cu câte două goluri fiecare respectiv Ionuţ Telecian şi Ionuţ Roman. Antrenorul Vasile Luţă a folosit următorii jucători: Stelian Bănică (min. 46, Sergiu Sulic) – Adrian Merca, Ionuţ Roman, Adrian Goleanu, Andrei Terec, Dragoş Croitoru, Daniel Roman, Vasile Luţă, Călin Stan, Andrei Ilie şi Iuliu Telcian. Au mai intrat: Cristian Dubovan, Mihai Crăciun şi Ioan Jilcov.

Ocupanta locului secund, ACS Dudeştii Noi, a conturat o diferență la fel de mare, 9-0, în dauna celor de la Şoimii Pesac. Iar cei din Bobda s-au ales cu 3 puncte la ”masa verde”, întrucât Checea se retrăgea din campionat la începutul returului.

Seria a II-a

A venit și rândul elevilor pregătiţi de Dănuţ Rotaru la Camaro Fibiș de a promova în Campionatul Județean Timiș, după ce au învins la scor pe teren propriu, cu 8-3, în dauna celor de la Satchinez. Matematic, gruparea din Fibiș este campioană a seriei de ”Promoție” și elevată în liga a V-a, chiar dacă mai sunt două etape de disputat.

Ocupanta locului secund, Cocoșul II Orţişoara, a reuşit un scor… mare în faţa celor de la Meget Remetea Mare, 8-3.

Seria a III-a

În schimb o luptă foarte strânsă și echilibrată în această Serie a III-a, duel în care dețin şanse de promovare nu mai puţin de patru echipe. Și doar trei puncte le despart în încleștarea pentru prinderea fotoliului de lider și a titlului de campioană, de la fruntașă la gruparea de pe poziţia a patra, ocupată de Petroman.

După această etapă din weekend a survenit și o schimbare de lider, prin înfrângerea la scor a echipei Olimpia Răuţi în deplasare la Banloc, 6-1 pentru Unirea II, coroborată cu victoria obţinută în deplasare de ASO Deta II, cu 0-4, ceea ce a ridicat-o pe locul 1 și cu un punct avans faţă de Unirea II Banloc, poziționată pe locul secund.

Alexandru Botorea și Zoran Cîrcă au marcat câte două goluri în detronarea liderului de către cei din Banloc, pentru care au mai înscris Gabriel Nemeș și Adrian Martiniuc, care a mai și ratat însă o lovitură de la 11 metri, apărată de portarul oaspeților din Răuți, în minutul 52, după ce la pauză era 4-0. La reluare, golul de onoare al vizitatoarei Olimpia era semnat de David.

În fine, Petroman a învins la scor acasă, pe cei din Ionel, cu 7-0 (4-0), rămânând în cursa la titlu prin reușitele lui Alexandru Sişcă – autor a trei goluri, Zoran Muntean cu două și Nicolae Buhai respectiv Codruţ Cîrstea cu câte unul, dar și cu aportul în teren al antrenorului Alin Ardelean, care, după o pauză de 11 luni, în care nu a mai jucat, a reintrat în meci.

Toate rezultatele rundei, clasamentele la zi și programul viitor, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: