După International Vest Liga la 2009 – 2011, Juventus Timișoara devine oaspete în Spania, contra Barcelonei, și la Trofej Ilija Pantelic. Iar 3 juniori de 2007, luați în pregătiri de Osijek

După două finaluri pline de săptămână în care a fost gazdă pe ”Calor” la 5 categorii de vârstă ale întrecerii International Vest Liga, la 2007-2008 în primul weekend din septembrie iar la 2009-2011 pe 8-10 ale lunii, FC Juventus Timișoara se transpune cât de curând în calitate de oaspete invitat la turnee juvenile atât în Banatul Sârbesc cât și pe tărâm iberic, în Catalunya, unde sâmbătă va da piept cu puști ai nimeni altora decât cei de la FC Barcelona.

International Vest Liga s-a încheiat la ediția din acest an prin numeroasele partide ale categoriilor de vârstă pentru copii de 2009, născuți în anul 2010 respectiv 2011, cea mai mică grupă la care ordinea finală a fost FC Juventus, Chișoda, Pădureni, ACS Poli, participantele și rezultatele fiind enumerate în fișierele prezentate mai jos conform înscrisurilor organizatorilor, iar pe același stadion va fi demarat cât de curând, la sfârșitul săptămânii viitoare, un nou sezon al Interligii Naționale, turul campionatului fiind programat în această toamnă.

În linii mari, la categoria de vârstă a copiilor născuți în 2009, Atletico Arad și-a adjudecat finala în fața celor de la One Team Temerin, pe când Viitorul Arad a câștigat locul 3 în finala mică împotriva severinenilor, în vreme ce la 2010 s-a impus LPS Banatul, câștigătoare a ultimului act contra celor de la Atletico Arad, pe 3 urcând cei din Ghiroda, în dauna gazdei FC Juventus.

International Vest Liga nu s-a lăsat totodată fără surprize dintre cele mai plăcute pentru juniori ai gazdei FC Juventus de la cea mai mare grupă de vârstă a competiției, cea de 2007, Andrei Ursu, Eric Adam și Raul Ailenei fiind invitați oficial la 10 zile de pregătire de către nimeni alții decât câștigătorii competiției timișorene la categoriile 2007 și 2008, croații de la NK Osijek, prezenți pentru a doua ediție la rând la competiția de pe ”Calor”, și care au inițiat chemarea copiilor români în bătătura pepinierei prim-divizionarei de peste hotare.

În plus, FC Juventus va trece în această lună granița în vederea alinierii la startul a două competiții internaționale, una, preluată de cei din Novi Sad în organizarea Inter Sport Friends din 30 septembrie, după ce primele două ediții aveau loc la Bijelina, iar alta tocmai în Catalunya, în weekend-ul ce bate la ușă.

Mai aproape de casă, ediția 2017 a Trofej Ilija Pantelic, găzduită de 4 terenuri din Novi Sad, și anume Zeleznicar, Kabel, Slavija și Sajmiste, pe mai multe categorii de vârstă, de la 2005 la 2010, toate cu jocuri cu durata de 2×15 minute, în formule de 6+1 inclusiv pentru cei de 2008, respectiv de 5+1 la 2009 și 2010. Meciurile din 30 septembrie și 1 octombrie se vor disputa pe suprafețe de 60×40 de metri la cele mai mari 3 categorii de vârstă, 50×30 la 2008 respectiv  40×25 la 2009 și 2010.

FC Juventus Timișoara va participa la 3 grupe de concurs, 2005, 2007 respectiv 2008.

În fine, deja zilele viitoare, FC Juventus Timișoara se va afla într-o companie și mai selectă la Torneo UD Molletense Ciudad Europea 2017, grupa de 2007 a bănățenilor, instruită de Nicu Butnărașu, debutând pe tărâm catalan contra celor de la FC Barcelona sâmbătă de la ora 13,15. Iar apropo de nume ale participantelor, Villarreal, Real Madrid ori Espanyol, pentru a oferi doar alte câteva exemple…

Atât prin găzduirea International Vest Liga în weekend-uri succesive cât și prin preluarea în grijă pe această parte de țară a Interligii Naționale, iar pe de altă parte prin participarea la bune turnee juvenile peste hotare în Serbia și Spania respectiv prin preluarea în pregătire a unor juniori români de către un club de tradiție din Croația, FC Juventus Timișoara dă semne clare că este pe un făgaș ascendent.

Iată listele cu rezultate și participante la International Vest Liga…

2009

2010

2011

Iată totodată și reperele Interligii Naționale de fotbal U7-U10 pe 2017-2018…

Etapa 1 (23-24 Septembrie):
– ACS Poli Timisoara, Ripensia Timisoara, Galaxy Timisoara, ACS Dumbravita
– LPS Banatul, Atletico Timisoara, United Timisoara, Giarmata/Chisoda
– ASU Poli Timisoara, Ghiroda, CSM Reșița, Juventus Timisoara
– Atletico Arad, Mundo Reșița/Caransebeș, UT Arad, Viitorul Arad

Etapa 2 (30 Septembrie – 1 Octombrie)
– United Timisoara, UT Arad, ACS Poli Timisoara, Juventus Timisoara
– Ghiroda, Atletico Arad, Galaxy Timisoara, Giarmata/Chisoda
– Dumbravita, Mundo Reșița/Caransebeș, LPS Banatul, ASU Poli Timisoara 
– Viitorul Arad, CSM Reșița, Atletico Timisoara, Ripensia Timisoara

Etapa 3 (14-15 Octombrie)
– Mundo Reșița/Caransebeș, United Timisoara, Ripensia Timisoara, Ghiroda
– CSM Reșița, Galaxy Timisoara, LPS Banatul, UT Arad
– Atletico Timisoara, ACS Poli Timisoara, Atletico Arad, ASU Poli Timisoara
– Juventus Timisoara, Dumbravita, Giarmata/Chisoda, Viitorul Arad

Etapa 4 (28-29 Octombrie)
– Galaxy Timisoara, Viitorul Arad, United Timisoara, ASU Poli Timisoara
– Giarmata/Chisoda, ACS Poli Timisoara, CSM Reșița, Mundo Reșița/Caransebeș
– UT Arad, ACS Dumbravita, Atletico Timisoara, Ghiroda
– Ripensia Timisoara, Atletico Arad, Juventus, LPS Banatul

Etapa 5 (11-12 Noiembrie)
– CSM Reșița, United Timisoara, ACS Dumbravita, Atletico Arad
– UT Arad, Giarmata/Chisoda, ASU Poli Timisoara, Ripensia Timisoara
– Juventus Timisoara, Mundo Reșița/Caransebeș, Atletico Timisoara, Galaxy Timisoara
– ACS Poli Timisoara, LPS Banatul, Viitorul Arad, Ghiroda

Primul club reprezintă gruparea ce organizează competiția și care va asigura asistența medicală și arbitrajul delegat de AJF Timiș. Competiția se va desfășura după regulamentul Federației Române de Fotbal.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: