Ecouri în direcția arbitrajului și dinspre Dacia Cărpiniș după un duel fruntaș în deplasare la AS Sânandrei Timiș în Seria I de ”Județ”

Etapa de la sfârșitul săptămânii s-a încheiat, adnotările continuă, și dinspre Dacia Cărpiniș, în urma deplasării din etapa a V-a a Seriei I în Campionatul Județean Timiș al ligii a V-a la AS Sânandrei-Timiș, gazdă câștigătoare cu 3-0 a întâlnirii din careul fruntaș al grupei vestice, conservându-și astfel punctajul maxim în clasament.

Sporttim a efectuat duminică seară tradiționalul tur de orizont peste ultima rundă din weekend a campionatului de ”Județ”, consemnare accesibilă aici, iar acum revine sub forma celor semnalate dinspre gruparea Dacia Cărpiniș, vizitatoare învinsă în deplasare la AS Sânandrei-Timiș și rămânând astfel cu 9 puncte. Rezultatele tehnice ale etapei în liga a V-a și ierarhiile la zi, pe coloana datelor din secțiunea Fotbal.

Dar iată remarcile celor din Cărpiniș, apelând la corectitudinea prestațiilor delegaților AJF Timiș la meciuri: ”După o serie de 3 victorii, vine și o înfrângere pe terenul unei echipe promițătoare a Sinandreiului! Pierdem cu 3-0, un rezultat mincinos în raport cu ceea ce a fost pe teren. Nu ne stă in caracter să comentăm arbitrajul, dar nu e posibil să ne opriți fiecare fază pe motiv de offside (in meciul trecut ne-ați oprit si când am plecat din jumătatea noastră). În meciul de duminică ați acordat două penalty-uri pentru gazde, corecte. Dar pentru noi? Jucător lovit clar in abdomen, tușierul menționează că a văzut, dar ce să facă!? În etapa 3, cartonaș roșu acordat jucătorului nostru, corect, dar acesta a ripostat după o intrare de rugby, și abia acorzi cartonaș galben (nici astăzi nu este refăcut complet jucătorul nostru)”.

Luarea de poziție a celor de la Dacia Cărpiniș a fost completată astfel: ”Domnilor, doar noi putem schimba mentalitățile de altădată, iar dacă vreun component al echipei Dacia încalcă regulamentul, să fie pedepsit ca atare. Dar respectați principiile minime ale fotbalului și tratați-i pe toți la fel! Succes tuturor!”

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ecouri în direcția arbitrajului și dinspre Dacia Cărpiniș după un duel fruntaș în deplasare la AS Sânandrei Timiș în Seria I de ”Județ”

  1. Valy spune:

    Cred că ați privit alt meci….ați avut roru in min 20 și nu sa dat,din contra l-ați scos după teren la faza aceea și albitrul era cu al 2 galben în mana….și noi am fost opriți din cauza ofsaidului eronat nu doar voi….. Avem meciul înregistrat că dovada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: