Electrica revine în fața campioanei Bobda, Electrometal iese de pe teren

Campionatul Municipal Timişoara a programat în cursul acestei săptămâni penultima sa etapă, în Seria I liderul campion Bobda fiind contestat la meciul cu Electrica, derby-ul Seriei a II-a încheindu-se nedecis, Chişoda – Primavera 2-2, iar Electrometal părăsind terenul de joc în minutul 63, la Chişoda, cu Srbianca.

Seria I

În această serie, liderul Avânul Bobda s-a deplasat la arena Electrica, pentru a disputa jocul cu cei de la Gara Mică, iar la începutul meciului conducătorul echipei gazdă a solicitat arbitrilor identificarea componenților primei clasate. Până la urmă s-a căzut la pace iar arbitrii au dat ”undă verde” partidei, dar abia după amenințări cu… plecarea acasă.

Electrica 1869 Timișoara

Electrica 1869 Timișoara

 

Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce liderul a condus cu 0-2, prin dubla lui Cătălin Lungu, iar juniorii Electricii au egalat prin Pavel Olărescu şi Răzvan Ardelean.

Antrenorii Remus Steop şi Florin Pârvu au folosit următorii jucători: Butilcă – Filip, Artenie, Băban, Blidariu, Lăpădat, Bala, Sorescu, Ardelean, Olărescu şi Pătru.

Au mai intrat: Chircu, Curelaru şi Aursei.

Iar la sfârşit s-a contestat substituirea unui jucător al Avântului, care nu s-a prezentat la identificare. Judecata, marți 2 iunie.

CSS Bega – ASU Politehnica II 0-5 (0-2). Victorie clară pentru echipa a doua a lui ASU Politehnica, pregătită de Antonio Foale. Au marcat: Sebastian Novovici – 2, Zoltan Feher, Branimir Radovancovici şi Saşa Moza.

LPS Banatul – CFR II 7-0 (1-0). Scorul este prea sever în raport cu modul de desfășurare al jocului. Goleadori ai trupei lui Ovidiu Vâlceanu au fost Sebastian Mailat – 2, Cristian Pădurariu – 2, Daniel Benzar – 2 şi Dorin Codrea, un gol.

Seria a II-a

FC Chişoda – Primavera Ripensia 2-2 (1-0). În tur a fost 5-2 pentru lider, iar meciul revanşă, 2-2. Avantaj Primavera, 4 puncte și golaveraj 7-4. Trupa lui Radu Suciu a promovat în liga a V-a, la o distanţă de 7 puncte faţă de ocupanta locului 2, CS FC Chişoda. Pe terenul din Chişoda s-au întâlnit ocupantele primelor două locuri în clasament, iar după un joc frumos, în care gazdele au condus de două ori, liderul a reuşit să egaleze, pentru a doua oară cu zece minute înainte de final.

Au marcat: Vasile Rupa (43, 77) respectiv Bogdan Uţă (55) şi Raul Simian (80).

Antrenorii Cristian Safta şi Radu Suciu au folosit următorii jucători…

Chişoda: Haidău – Burghelea, Ţimbălaru, V. Rupa, Topală, Bănăţeanu, Zbârcot, Golea, Sadi Abu, Ilcău şi Stanciu.

Au mai jucat: Sasu şi Aldea.

Ripensia Primavera: Sârbu – Firuţ, Antonio Luca, Adrian Păscăleanu, Cătălin Stan, Hozan, Nechifor, Simian, Chiper, Uţă, Ordog.

Au mai jucat: Ritter, Nicolae, Radu şi Lupulescu.

FC CS Srbianca Timişoara – Electrometal 1-0. Joc întrerupt în minutul 63, oaspeţii arătându-se nemulţumiţi de o decizie a arbitrului George Roman, care a eliminat un jucător pentru injurii adresate centralului, chipurile, că nu le-ar fi acordat un 11 metri, inexistent. Și au părăsit terenul de joc…

Până atunci, gazdele au marcat un gol în minutul 23, prin Daniel Mureşan. Antrenorul Tibi Butură a fost eliminat de pe banca tehnică pentru proteste, tot în prima parte a jocului. Comisia de Disciplină va omologa cel mai probabil rezultatul cu 3-0 pentru gazde.

Frontiera

Frontiera

 

 

Frontiera Timișoara – CS Ghiroda II 3-1 (1-1). Chiar în primul minut de joc, la primul atac al oaspeţilor, Alin Miloş, cu un lob de la peste 35 metri, l-a învins pe portarul Nicu Muntean, ieşit din poartă. Cosmin Căldare a egalat până la pauză în minutul 22. Iar în partea secundă Tiberiu Cârstian (51) şi Miroslav Balint (85) au semnat victoria ”grănicerilor” prin cele două puncte marcate.

Antrenorii Ghiţă Muntean şi Marius Poclid au folosit următorii jucători…

Frontiera: Muntean – Balica, Bojin, Petrilă, Apenciuc, Formagiu, Vlăduţi, Dumitru, Cârstian, Balint şi Căldare.

A mai intrat: Rista.

CS Ghiroda II : Vlad – Petruse, Borchescu, Hodoşan, Rus, Iordache, Miloş, Giuchici, Meseşan, Chiu şi Iambor.

Au mai jucat: Ciurdar şi Duman.

Autorul golului oaspeților, Alin Miloş, i-a dedicat golul tatălui său, la aniversarea zilei de naştere.

Jocul Parţa II – Agronomia, programat inițial pentru astăzi, a fost reprogramat pentru marţi 2 iunie de la ora 18. Săptămâna viitoare se va disputa ultima etapă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: