Enigma arădenilor. UTA – Hermannstadt 1-1 (0-0)

Indiferent de formula de start sau de maniera de joc, UTA nu poate să obțină o victorie pe teren propriu de multă vreme. Arădenii au noroc cu evoluțiile bune din jocurile din deplasare, probate și la mijlocul săptămânii prin victoria cu 0-3 la Academica Clinceni, căci altfel ar avea mari probleme: 1-1 (0-0) cu AFC Hermannstadt.

Nici duminică după prânz echipa Aradului nu a reușit mai nimic pe teren propriu în fața unui adversar modest, care nu a ridicat mari probleme. Gazdele și-au făcut evoluția grea, prezentând un joc modest, fără veleități ofensive, care nu puteau astfel să aducă vreun pericol în fața porții adverse. Chiar dacă au înscris primii, arădenii nu au reușit să mențină acest avantaj decât trei minute în întâlnirea din etapa a 22-a în Liga 1.

Cauzele acestor evoluții neconvingătoare se pare că sunt mai profunde decât ne putem imagina.

În context cu nivelul jocului a fost și arbitrul Kovacs Istvan, care nu a acordat o lovitură de la 11 metri la un fault în careu asupra lui Antal, dar care a anulat un gol valabil sibienilor. La așa meci, așa arbitraj. Nu vom putea progresa niciodată, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în situația în care jocurile preliminariilor Campionatului Mondial se apropie cu repeziciune… 

Rezultatele și programul etapelor 22-23 în Liga 1, pe coloana clasamentelor. Arădenii sunt în fața a două deplasări, la Cluj în Cupa României, cu ”U”, și în campionatul Ligii 1.

*

UTA – AFC Hermannstadt 1-1 (0-0)

Arad, 7 Februarie 2021; stadion Francisc Neumann; teren acceptabil.

UTA: Fl. Iacob (cpt.) – Shlyakov, Erico Da Silva, Benga, Roumpoulakou – Oroian (min. 15, Roșu), Albu (min. 76, Melinte), Vorobjovas (min. 46, Hora), D. Rusu (min. 70, Miculescu) – Roger Jr., Antal (min. 70, Buhăcianu).

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Balauru, Bustea, Isac, C. Rus.

AFC Hermannstadt: Figueiredo – Mățel, Matricardi, I. Stoica, Opruț –  Belu (min. 55, Aralica), Pires, Dâlbea (cpt.) (min. 18, P. Petrescu), Sintean – Addae (min. 89, Karanovici) – Mayoral.

Antrenor: Liviu Ciubotariu.

Pe bancă: Pop, Alhassan, Voda, Issah, Elbers.

Au marcat: 1-0 Albu (min. 63) cu capul, în urma unei lovituri libere a lui Roger, de pe stânga; Mayoral (min. 66) cu un șut dintr-o bucată la colțul lung din marginea careului mare, pe respingere, după o centrare de pe dreapta.

Cartonașe galbene: Roumpoulakou, Erico Da Silva, Albu, Rusu, Shlyakov, Buhăcianu, Addae, P. Petrescu.

Arbitri: Kovacs Istvan (Carei) – Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (București). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observatori: Mihai Nemțeanu (Iași), Eduard Dumitrescu (Pitești).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sase = 36

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: