Ești pasionat de pariuri fotbal? 10 sfaturi pentru a-ți crește randamentul

Ești pasionat de pariuri fotbal? Vrei să-ți îmbunătățești rezultatele? Nu este o misiune imposibilă! Totul începe prin a-ți organiza puțin stilul de joc. Dintre recomandările făcute de pariorii cu mare experiență, care știu foarte bine despre ce vorbesc, am selectat 10 sfaturi de urmat pentru creșterea randamentului.

Sfatul 1: Nu ignora pregătirea teoretică

Dacă te pricepi la sport și știi cum să plasezi un pariu prin câteva click-uri, nu înseamnă automat că ești bun la pariuri. Altfel, toți fotbaliștii aflați în activitate, neplătiți cu lunile, ar agăța ghetele în cui pentru o carieră de parior. Ca în orice domeniu, este nevoie și de o pregătire teoretică serioasă. Materiale sunt destule gratis pe Internet, de la ghiduri de pariere la articole individuale.

Sfatul 2: Fixează limite de cheltuieli și ținte de profit

Ți s-a întâmplat să câștigi mai mulți bani într-o zi, apoi să continui să joci și să pierzi tot ce câștigaseși? Nu ești singur, mulți pățesc așa ceva, pentru că nu își fixează o țintă de câștig. O dată atins obiectivul, te oprești în ziua respectivă. La fel, trebuie fixată și limita de pierderi. După ce ai pierdut suma fixată, e bine să te oprești. Aceste principii fac parte din managementul banilor, care are ca reper principal ajustarea mizei în funcție de riscul fiecărui pariu.

Statul 3: Ia o pauză când nu joacă echipe pe care le cunoști

Așa cum probabil știi, este recomandat să pariezi doar pe echipe pe care le cunoști. Nu juca la pariuri când în ofertă sunt doar meciuri despre care nu ai informații. Dacă totuși vrei să ai emoții în timp ce te uiți la o astfel de partidă, imaginează-ți că ai pariat. E interesant să vezi dacă pierdeai sau câștigai. Nu risca bani reali doar de dragul de a paria.

Sfatul 4: Nu analiza un meci în grabă

De obicei, analizarea unui meci începe de la partea statistică. Este ok să ții cont de cifre, dar ne te baza doar pe rezultatele anterioare atunci când decizi ce să pariezi. Ai răbdare și caută informații din cât mai multe surse, pentru a afla ce jucători lipsesc, ce motivație au echipele, care este atmosfera în fiecare lot etc.; vorbim despre pariuri fotbal sau pe oricare alt sport.

Sfatul 5: Conștientizează că exisă „scurtătură” spre succes

În general, bazează-te doar pe tine pentru a descoperi selecțiile câștigătoare. Pe analizele pe care le faci. Sunt site-uri cu pronosticuri date de tipsteri pricepuți. Te poți inspira și din selecția de ponturi mâine, dar nu le lua de-a gata. Pune față în față argumentele lor cu ale tale. Sub nicio formă nu cumpăra „ponturi sigure 100% de pe Internet”. Și nu încerca să profiți de eventualele greșeli ale caselor de pariuri. Eventualele câștiguri vor fi anulate, iar tu te poți trezi cu contul suspendat.

Sfatul 6: Profită de cotele mari și de ofertele promoționale

Cotele pentru aceeași selecție variază de la o platformă de pariuri la alta. Evident, cel mai bun randament este dat de pariul câștigat pe cea mai mare cotă de pe piață. De aceea este bine să îți deschizi conturi la mai multe agenții, preferabil la cele de top. Acolo beneficiezi și de cele mai avantajoase oferte promoționale, care îți aduc extra câștiguri.

Sfatul 7:  Nu ezita să închizi pariul, dacă e cazul

În prezent, opțiunea de a închide oricând pariul este oferită de majoritatea agențiilor, pentru cele mai multe dintre evenimente. Dacă din desfășurarea meciului îți dai seama că biletul tău, câștigător în acel moment, este în pericol, nu ezita să apelezi la CashOut. Unii operatori îți dau chiar posibilitatea de a  da CashOut parțial, adică să închizi pariul doar pe jumătate din miză.

Sfatul 8: Joacă la pariuri live doar când ești pregătit

Pentru a închide pariul înainte de termen, trebuie să urmărești meciul. Dacă urmărești meciul, există mereu „ispita” de a paria live. Pariurile pe evenimente în desfășurare au multe plusuri față de cele pre-meci, dar și dezavantaje, în sensul că adrenalina te poate face să îți pierzi luciditatea. Ca să profiți la maxim de avantajele live-urilor, trebuie să fii pregătit psihic, pentru a respecta planul de joc orice s-ar întâmpla. Pariurile live jucate cum trebuie te ajută să îți crești bugetul într-un timp scurt.

Sfatul 9: Pariază la momentul potrivit

Așa cum am spus, cel mai bun randament este asigurat de cea mai mare cotă. Dar nu poți sta tot timpul în fața calculatorului, pentru a urmări fluctuația cotelor. De aceea, este util să fii logat la contul de pariuri și pe un dispozitiv mobil, telefon sau tabletă, astfel încât să plasezi pariul la momentul potrivit, de oriunde te-ai afla.

Sfatul 10: Joacă la pariuri online

Am lăsat la urmă cel mai important sfat. Ultimele patru recomandări, capitale pentru un randament mai bun la pariuri, pot fi aplicate doar jucând online.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: