Etapa 24 în ”Județ”, cu scoruri mari, mari, dar Făget – Tormac 20-0 și cu 7 bare le întrece pe toate: rezultate, marcatori

România socialistă a dat ghete de aur ale Europei, Divizia B a României socialiste a dat o nou-promovată la mustață grație unui scor de maidan, și anume FC Olt Scornicești, însă totul pălește în semnificație în raport cu emanațiile României ”integrate”. Nu-s integrame, ci pur și simplu Uniunea Europeană n-a tolănit încă destul pitoreasca Românie și-au rezultat doar avortoni. În consecință, în Țara lui Papură Vodă ”272-0” un 20-0 este parte a noii normalități. Mihai Rădac, cu 14 goluri marcate pentru Făget în poarta celor de la Tormac. Ce zici, AJF Timiș, bine le-o sta?

În miez de mai, fotbalul Campionatului Județean Timiș aduce niște rezultate reamintindu-ne că ierarhiile s-au mai ”modelat” peste vară din pix, prin intermediul ”Daciadelor” post-izolare, consecințele fiind la vedere. Și sub forma unor scoruri de maidan în etapa a XIV-a din liga a V-a timișeană.

În acest context, ceva mai lesne de marcat goluri, care n-ar mai avea parcă aceeași greutate, aceeași însemnătate. Și totuși, să enumerăm și alți performeri individuali, și anume Dani Roman cu 5 goluri pentru cei din Moșnița Nouă, Radu Cosmin (Cenad) cu 4 goluri înscrise, Ionel Vînău (Jimbolia) și Emanuel Ardelean (Bencec) cu câte 3, alți 6 jucători cu două reușite.

Nu doar ”puncheri”, ci și suspendați: Ioan Neamțu (Tricoul 1 Iunie Timișoara) pe 3 etape și penalizat 200 de lei. Ionuț Manda (Gelu) două etape cu 400 de lei, iar Denis Chistrugă (Jimbolia) o etapă.

În Seria I, lider este AS FC Unirea Jimbolia, cu 67 de puncte; pe locul 2, Steaua Roşie Variaş, cu 66 de puncte, iar pe locul trei AS Gelu cu 58 de puncte.

AS Tricoul 1 Iunie Timișoara – AS Voința Șandra 4-0 (2-0): Valentin Calomfirescu (min. 37), Cristian Stiopu (min. 42) și Cosmin Ciublea în minutele 55 și 80. 

Foarte curioasă a fost înlocuirea centralului Diac cu arbitrul Humița din Armeniș, din județul Caraș Severin, la acest joc fiind prezent și președintele AJFT, care a urmărit prima repriză, apoi întâlnirea din liga a 4-a dintre cei din Buziaș și Sânnicolau Mare. Și nu a fost înscrisă modificarea pe site-ul AJF Timiș. Oare de ce? Nu mai avem arbitri în județ? Domnul Grigorescu. Ați rămas cumva cu stegulețul ”spânzurat” în aer ”la semnal”? Faceți ceva, cât mai sunteți în cadru. Ce chezășie lăsați? 

AS FC Murșul Cenad – AS Avântul Bobda 8-0 (4-0).

Victorie la scor obținută de gazde prin Cosmin Radu cu 4 goluri, Bogdan Wilheim cu 3 și Florin Vidican. Întreg colectivul a dedicat victoria fostului antrenor Cosmin Sântean.

AS Gelu – ACS Vointa Valcani 6-2 (5-1): Cristian Berbece 5 goluri și Mircea Casian, respectiv Cristian Trăistaru și Adrian Bar.

AS Steaua Roșie Variaș – AS Dedy Mid Viitorul Iecea Mare 5-2 (1-1): Sebastian Marcu două goluri, Petre Râmneanțu două goluri și Mădălin Roman, respectiv Alin Gligor ”dublă”.

CS Voința Biled – AS FC Unirea Jimbolia 0-7 (0-4). 

Puncherii liderului sunt Ionel Vânău, cu 3 goluri, Adrian Cioată cu două goluri, Robert Anton și Adrian Ghiorghioiu.

CS Unirea Sânnicolau Mare II – Plavii Delia Sâmpetru Mare 2-2 (1-1): Tomas Cozma și Dorian Abel, respectiv Caius Hulbăr și Daniel Bulimar. Din minutul 15 oaspeții au rămas în 10 jucători, portarul Paul Vorincu fiind eliminat pentru un fault de ultim apărător.

*

În Seria a II-a, AS Juventus Pișchia conduce în clasament cu 59 de puncte. Pe locul secund, Viitorul Bencec cu 49 de puncte, urmată de ACS Galaxy Timișoara cu 44 de puncte, iar pe locul 4 AS Petroman cu 42 de puncte.

CS Timișul Șag 2 AS Juventus Pișchia 1-7 (0-2): Cristian Rusu din lovitură de la 11 metri respectiv pentru învingători Alexandru Vuc două goluri, Bogdan Inoveanu două goluri, Nicu Făgețan, Claudiu Nicolae Fulga și Alexandru Dumitru. 

CSC Dudeștii Noi – CSO Deta 2 1-1 (0-0): Călin Greck (min. 62), respectiv golul egalizator al detenilor din minutul 82, din lovitură de la 11 metri.

AS Progresul Iecea Mare – AS Unirea Cerneteaz 0-2 (0-1).

Cele două goluri pentru băieții lui Adrian Gabor au fost marcate de Laurențiu Sein (min. 25) și Adrian Kalanyos (min. 76).

AS Unirea Uivar – AS Viitorul Bencec 1-4 (1-3).

După ce oaspeții au deschis scorul în minutul 16, prin Emanuel Ardelean, din 11 metri, localnicii au egalat în minutul 25 prin Marius Medan, ca apoi vizitatorii să mai reușească alte trei goluri prin Răzvan Cernăuțan (min. 25) și din nou Emanuel Ardelean în minutele 40 și 80, reușind un hat-trick.

*

În Seria a III-a, lider este AS FC Bazoş cu 66 de puncte. AS Gloria Moşniţa Nouă deține 65 de puncte, iar pe locul trei, CSC Belinţ, cu 62.

CSO Făget – AS Tormac 20-0 (12-0). Nu este eroare de redactare. Rezultatele complete, pe coloana clasamentelor la zi.

Mihai Rădac a marcat 14 goluri în partida cu reușite în medie la fiecare nici 5 minute, Claudiu Boc adăugând două goluri, iar Florin Tomoioagă, Raul Dobozi, Georgian Berzava și Ionuț Baranka – unul fiecare.

Pe lângă acest ”fluviu”, și un ”afluent”, gazdele trimițând mingea de 7 ori în transversală și barele porții celor din Tormac, prin Domozi de 3 ori, Rădac de două ori, Berzava și Tomoioagă.

Dar începem să ne obișnuim cu ”cascadele” și ”artezienele” post-izolare sub falsele pretexte ale așa-zisei ”pandemii”, ditamai ”pLandemia”, acestea fiind efectele Daciadelor covrig, guvid și așa mai departe. Căci dacă în turul ligii a 4-a a emanat un 18-0 în Buziaș – Grabaț, cu vizitatorii aruncând prosopul peste iarnă, atunci poate răsări și un 20-0 în returul ligii a V-a. Bravos, națiune. Doar suntem în țara fotbalului cu 272-0. Inegalabil. Așa încât beți ceai de tei, recomandat cu căldură de fostul nostru om la Bilderberg.  

AS Gloria Moșnița Nouă – AS Progresul Vucova 7-0 (4-0).

Liderul goleadorilor din acest eșalon, Dan Roman, cu 5 goluri, în minutele 5, 12, 53, 72 și 84, completat de Ionel Corjescu (min. 40) și Alex Neag (min. 44).

AS Boldur – CSC Belinț 0-2 (0-0): Denis Ștefoni în minutele 79 și 84.

Antrenorul-jucător Florin Mitrache a folosit în câmp următorii jucători: Claudiu Podean, Mihai Socaci, Cipi Mihăescu, Valentin Coțolan, Robi Berecki, Andi Jupan, Aly Grozoni, Robi Watzulek, Deian Ștefănescu și Denis Ștefoni. De mentionat că în ultimele 10 minute a intrat și antrenorul-jucător Mitrache. Au mai jucat și Mihai Moldovan și Norbert Gălețan. Iar rezerve, Răzvan Dragomir și Sergiu Chica.

AS FC Bazoș – AS Bacova 4-0 (0-0).

După minutul 55, oaspeții nu au mai putut ține pasul cu liderul acestei serii, care a obținut un nou succes la zero. Puncherii sunt Cosmin Codrean, Andrei Achimov și Sorin Tomoș. Plus autogolul lui Flavius Ciobârcă cu două minute înainte de final.

AS Recaș – ACS  Electrica 1929 Timișoara 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat în prelungiri (minutul 90+1) de Alexandru Voicu. În minutul 15, Armando Stoian (de la gazde) a ratat o lovitură de la 11 metri.

CS Phoenix Buziaș 2 – AS Meget Remetea Mare 2-1 (1-0): Marcus Mioc (min. 33) și Adrian Purice (min. 90+3), respectiv Robert Hromei (min. 87).

*

Goleadorii din ”Județ” după etapa 23:

47 goluri… Dani Roman (Moşniţa Nouă).

43 goluri…Mihai Rădac (CSO Făget).

36 goluri… Adrian Cioată (Jimbolia).

35 goluri…Robert Anton (Jimbolia),

31 goluri…Cristian Radu (Bazoşu Vechi),Daniel

30 goluri…Alexandru Roberto Apostol (Variaş).

29…Mihai Rădac (CSO Făget)

28 goluri… Bogdan Andriucă (Moşniţa Nouă),

26 goluri…Cristian Berbece (AS Gelu)

27…Tomas Cozma (Unirea Sânnicolau Mare II)

 23 goluri…Bogdan Inoveanu (Juventus Pişchia),Petre Râmneanţu (Steaua Roşie Variaş).

22 goluri… Liviu Zahorneanu (Bobda),

21 goluri… Radu Cosmin (Cenad).

20 goluri … Miși Bejera (AS Recaș).Claudiu Nicolae Fulga (Juventus Pişchia).

19 goluri…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: