Etapa a XXV-a în Campionatul Județean Timiș + ”Promoție” + Campionat Municipal Lugoj

Etapă liniştită în ligile inferioare timișene. Trei lideri au rămas pe poziţii, în schimb Biled a făcut rocadă cu ACS Poli II, întrucât alb-negrii au stat. În zona Lugoj, Vulturii Sacoşu Turcesc a cedat fotoliul de lider în favoarea lui ACS Recaş, învingătoare la scor în deplasare.

În cele trei serii judeţene s-au marcat 109 goluri, dintre care 72 de către gazde, care au obţinut 15 victorii, în vreme ce vizitatori au reuşit numai 5 succese, cu 37 de goluri, şi un egal, realizat de Parţa la Săcălaz.

Joi, la Valcani s-a disputat restanţa din liga a V-a, contând pentru etapa a XXI-a, după ce oaspeţii nu se prezentau la joc iar Comisia de Disciplină a reprogramat meciul: Voinţa Valcani – Plavii Delia Sâmpetru Mare 1-4 (0-1). Au marcat: Cristian Bojan (55) respectiv Denis Bărbulescu (44) și Cosmin Ivanciuc (70, 83, 89). De menţionat că Alin Bondor, de la gazde, a ratat un penalty în minutul 62, la scorul de 1-2.

Avântul Periam – Unirea Jimbolia 5-0 (3-0). După înfrângerea din etapa trecută, la AS Carani, cu 1-2, antrenorul Emeric Vascko şi-a dat demisia de la echipă, fiind absent de la acest joc disputat acasă şi încheiat cu o victorie la scor pentru gazde. Au marcat: Ionuţ Ologu – 3, Cătălin Filip şi Cristian Petric.

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Pobeda Dudeştii Vechi II 5-0 (2-0). Timişorenii au programat partida la aceeaşi oră cu cea a primei garnituri a clubului de liga a IV-a al ”bulgarilor”, care juca împotriva celor de la Orţişoara, în speranța că Pobeda II nu se va prezenta, cum a făcut-o în ediţia trecută, reprogramând meciul și reuşind să-l câştige. Acum nu a mai fost aşa, trupa lui Ioan Neamţu izbutind să perforeze poarta oaspeţilor de cinci ori, prin Cosmin Ciublea, cu două goluri, Arpad Nagy, Alexandru Enăchescu şi Valentin Păunescu (din 11 metri).

Meget Remetea Mare – Real Dragşina 0-2 (0-1). Jocul s-a disputat în Cartierul Plopi, pe terenul celor de la Tricoul 1 Iunie. Juniorii pregătiţi de Leo Mocan au învins în deplasare echipa lui Horea Horaţiu, prin golurile reuşite de Florin Roşu (25) şi Abu Foul Ahmad (61).

 (Autoliv Lugoj 7 goluri la jocul cu Voinţa  Gruni)

Cosmin Ripan (Autoliv Lugoj): 7 goluri la jocul cu Voinţa Gruni

 

 

Autoliv Lugoj – Voinţa Gruni 10 – 3 (3-2). Echipa managerului Romeo Teslovan a reuşit scorul rundei. Jucătorul meciului şi al etapei a fost Cosmin Ripan, care a reuşit să marcheze numai puţin de 7 goluri. L-au urmat antrenorul-jucător Florin Grozoni şi Alexandru Turtă, respectiv Andrei Sârbu – 2 şi Florin Bureţea.

Au jucat următoarele formaţii:

Autoliv: Popa – Roşu, Medelean, Logofătu, Turtă, Ilcău, Şonda, Grozoni, Dănilă, Moruz şi Ripan.

Au mai intrat: Gârdă şi Lupulescu.

Voinţa: Moise – Manea, Sârbu, Ciocan, Păulescu, Lăzărescu, Bureţea, Căplescu, Cădariu, Făgeţan şi Telbisz.

A mai intrat Pogăceaş.

Arbitri: Mitrache – Boicu şi Barbu. Observatori: Frătulescu şi Popovici.

Gloria Moşniţa Nouă – Avântul Topolovăţu Mare 3-2 (1-2). Victorie pe ultima sută de metri pentru echipa pregătită de Marian Ochea, după ce la pauză era condusă, dar reuşind totuși în mitanul secund răsturnarea scorului. Au marcat: Alin Schultz (15), Ioan Cioca (72) şi Andrei Şerban (90) respectiv Andrei Tomici (27) şi Valentin Bucovan (31).

Unirea Tomnatic – Vulturii Comloşu Mare 0-3 (0-1). Cu această înfrângere, gazdele şi-au înrăutăţit situaţia în clasament, fiind în zona retrogradării. Golurile oaspeţilor au fost marcate de: Sergiu Jivan (17, 66) şi Marius Haraga (31).

Steaua Roşie Variaş – Voinţa Valcani 4-1 (1-1). Liderul s-a desprins în ultimile 4 minute de joc, când a reuşit să puncteze de două ori. Au marcat: Alin Gârz (19, 86, 90) şi Claudiu Bâlc (53), respectiv Cosmin Bojan (45).

Becicherecu Mic II – Mureşul Cenad 4-0. Gazdele au punctat de patru ori numai în prima repriză. Mamma Mia II a dorit şi în partea secundă să mai ”bombardeze” poarta oaspeţilor dar aceştia au intrat în mitanul secund cu numai 7 jucători pe teren. Patru s-au accidentat în baie iar unul, când a început repriza secundă, în minutul 47. Iar jocul a fost întrerupt… Cele patru goluri au fost marcate de: Zoran Radu – 2, Adrian Hodiş şi Valentin Terec.

:::::

”Promoţie” Timiş plus Campionatul Municipal Lugoj

Liderul Seriei I, Voinţa Sarafoleana, nu a disputat jocul de la Pindul Dudeştii Noi, după ce gazdele au fost excluse din campionat în urma incidentelor din urmă cu două etape. Toate partidele cu Pindul până la sfârşitul campionatului se vor omologa cu 3-0 pentru adversari. Ocupanta locului secund, Mureşul Igriş, a terminat 3-3 la Cenei.

În Seria a II-a, derby-ul între primele două echipe din clasament s-a încheiat la egalitate, 3-3. Liderul Recolta Călacea a condus cu 2-0 la pauză iar în partea secundă gazdele, Gloria Remetea Mare, au întors rezultatul conducând cu 3-2. Adrian Marchiş, golgheter al echipei, a egalat şi a adus un punct Recoltei.

Progresul Ciacova, lider de necontestat, cu maximum de puncte, a jucat pe teren propriu, învingând din nou la scor, pe Voiteni: 9 goluri!

Campionatul Municipal Lugoj…

După cum am scris cu ocazia etapei trecute, liderul Seriei I, din Sacoşu Turcesc, a contestat 6 jucători de la Progresul Racoviţa II, care învingea cu 4-1. Comisia de Disciplină a Campionatului Municipal Lugoj, în prima instanţă, a omologat jocul cu 3-0 pentru Sacoşu Turcesc iar după două zile a revenit asupra deciziei, întrucât regulamentul s-a modificat odată cu noua ediţie de campionat în privinţa sportivilor care au drept de joc la un interval de 24 ore şi sunt trecuţi pe tabel, şi a omologat rezultatul de pe teren. Astfel, distanţa dintre primele două echipe a rămas de un punct.

Traian Ciobanu: ACS Recaș

Traian Ciobanu: ACS Recaș

 

 

 

În această etapă, fostul lider a pierdut şefia clasamentului, în urma înfrângerii în faţa celor de la Voinţa Iosifalău, cu 3-1. În schimb ACS Recaş, în urma victoriei de la Ghizela, cu 10-0, a trecut pe primul loc. Au punctat: Traian Ciobanu – 3, Cosmin Codreanu – 2, Răzvan Şchiop – 2, Raul Lazea, Marius Chira şi Flavius Lazea.

În Seria II-a s-a disputat etapa a II-a din play-off. Liderul Atletic Găvojdia a învins în deplasare la Voinţa Lugoj cu 1-0, unicul gol fiind marcat de Andi Jupan în minutul 61, din 11 metri, şi se menţine în continuare pe prima poziţie în clasament.

Antrenorul Adrian Rusu a folosit următorii jucători: Mureşan – Niculeac, Visegan, Ignatîşin, Bogdan, Bekfakbac, Menter, Jupan, Chelaru, Anderca şi Benzar.

Au mai jucat: Lăpădat, Popotă şi Carp.

În celălalt meci: Mănăştiur – Pietroasa 5-1.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: