F.C. Mako – Unirea Sânnicolau Mare 2-0 (1-0)

Unirea Sânnicolau Mare, una dintre fruntaşele Diviziei D Timiş, a disputat miercuri o nouă partidă de pregătire, deplasându-se în ţara vecină, Ungaria, acolo unde a cedat cu scorul de 2-0 în faţa gazdelor de la F.C. Mako.

După ce au izbutit să câştige primul meci amical, pe terenul Jimboliei, cu scorul de 2-1, de această dată elevii lui Nae Căprărescu nu au mai reuşit să puncteze în partida disputată ieri, în deplasarea contra echipei de liga a III-a din Ungaria. Mult mai bine pregătiţi fizic, maghiarii au intrat la cabine cu un avantaj minim, acesta fiind dublat în mitanul secund, cînd antrenorul timişenilor a rulat întreg lotul disponibil.

Unirea a început în alcătuirea Sitaru – Tache, Regep, Miron, Galea – Dragodan, Sîrbu, Stoianov, Ghinescu – Jivan, Tulcan, iar la pauză a schimbat complet garnitura. „Relaţiile de joc încep să funcţioneze din ce în ce mai bine iar jucătorii sunt în creştere în plan fizic. Mako a speculat două mici greşeli defensive pe cînd nouă ne-a lipsit inspiraţia în a profita de 2-3 erori ale apărării lor”, a explicat Nae Căprărescu, antrenor al Unirii.

Următorul meci de pregătire al Unirii va avea loc pe teren propriu, cel mai probabil sâmbătă, acesta fiind reeditarea partidei cu F.C. „Marcel Băban” Jimbolia.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: