Fabian după Metaloglobus – Ripensia 0-1: ”Victoriile aduc curaj”

Ripensia a câștigat astăzi la matineu în Pantelimonul capitalei, 0-1 (0-1) prin golul lui Golda din minutul 21, iar antrenorul Florin Fabian a adresat ”felicitări în primul rând jucătorilor, pentru că au pus în aplicare planul tactic pentru meciul de astăzi, în care am întâlnit o echipă foarte bună din punctul meu de vedere…”

Ripensia Timișoara alternează remizele albe acasă cu victoriile la zero în deplasare, fiind la a patra apariție consecutivă fără gol primit în Liga 2, fără gol încasat de pe ”Dan Păltinișanu” în 23 octombrie – acum peste o lună de zile, fără înfrângere din 15 octombrie, pe același gazon.

Astăzi, timișorenii au întrecut o formație mai bine clasată, despre care Fabian a remarcat că ”a învins-o pe Petrolul Ploieţi în prima etapă și să nu uităm că a fost un meci greu pentru noi, pentru că ne aşteptam la o echipă care pune presiune, care joacă pragmatic şi care are în compomenţă jucători de calitate, mă refer în primul rând la fratii Herea.”

Într-adevăr, ”Ripi” a semnat astăzi una dintre cele mai semnificative victorii din actuala campanie în Liga 2, concurând ca însemnătate cu cea din duelul local la Politehnica.

Florin Fabian a mai semnalat că ”băieţii au făcut un joc admirabil, din punctul de vedere al organizării de joc am reuşit să punem probleme şi pe faza ofensivă, şi în final să ne adjudecăm cele trei puncte. Îi felicit încă odată pe băieţi, sunt mândru de ei pentru spiritul de luptă şi pentru inteligenţa tactică de care au dat dovadă astăzi.”

– În final puteaţi face 2-0… ”Da, drept dovadă ca am încercat să punem probleme si pe faza ofensivă, cu toate că ei au avut mai mult posesia în repriza a doua, dar în final ne bucurăm pentru cele trei puncte, ne bucurăm pentru victorie pentru că victoriile aduc curaj! Și ne pregătim deja pentru ultimul meci din acest an, cu Miercurea Ciuc…” Programat luni 6 decembrie de la ora 15:30 în etapa a 16-a.

”Eu sper să spargem gheața, de când am venit am reușit să jucăm din nou cu inima, iar cu inteligență tactică ne putem apropia victoria în ultimul meci al anului”, a mai spus Fabian.

În 2020, Ripensia încheia anul cu o victorie pe ”Electrica”, 1-0 cu Farul. Cronica succesului de astăzi, într-o consemnare anterioară.  

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: