Făgetul dă lovitura la Murani, Racovița dă 11 Girocului. Plus golgheterii!

Șase dintre cele 10 echipe care au jucat vineri și sâmbătă dimineață n-au înscris în această rundă a XXV-a a Diviziei D Timiș, de unde și recolta mai săracă de goluri în acest weekend de liga a patra, însă Progresul Racovița a compensat cu vârf și îndesat, parcă pentru a face uitat amarul deplasării din Joia Mare.

În fața unei codașe în cădere liberă și parcă în dezintegrare, învinsă săptămâna trecută acasă cu 10-1, Progresul Racovița a stabilit astăzi de la ora 17 scorul returului în Divizia D Timiș: 11-0 (6-0) cu CS Unirea Giroc, prin ”dublele” lui Flavius Jurj, Petre Ploscariu, Mircea Șchiopu și Alin Nanu, respectiv reușitele lui Ciprian Palade, Adrian Fodor și Sergiu Barboni. Este al patrulea succes din retur al Progresului, dar și primul meci oficial din 2015 în care n-a primit gol. Învinșii au mai încasat-o în retur și cu 6-1, 7-0, 7-1 sau sus amintitul 10-1…

De la aceeași oră, la Dudeștii Vechi, Pobeda – Progresul Gătaia 1-0, Ioan Kalapiș înscriind în minutul 93 dintr-o acțiune personal și semnând astfel al doilea triumf al ”bulgarilor” în retur, tot cu 1-0.

Arsenal Flacăra Făget

Arsenal Flacăra Făget

 

Surpriza s-a consemnat în partida AS Murani – Arsenal Flacăra Făget 2-4 (1-1), care reușește astfel a doua victorie din retur, după o serie de 4 eșecuri. Învinși sunt în schimb la al treilea meci la rând fără succes. Au marcat Denis Radosav (16) și Raul Costescu (65) respectiv Alin Mihali, în minutele 37 și 68, Ionuț Bîrză (80) și Alexandru Neagu 85 – penalty.

Până acum, înaintea meciului de duminică de la 11, ACS Dumbrăvița – Cocoșul Orțișoara, bilanțul etapei ar fi, în 8 partide, 4-1-3 17-8, cu mențiunea că CS Unirea Giroc a atins ”borna” celor 100 de goluri încasate, adică 4 pe meci, ca medie.

În ierarhia la zi a principalilor marcatori, Stoica și Mediop au câte 25 de reușite iar Briciu 23 de goluri, fiind urmați de Moroșanu, cu 18 goluri, Baranyi 15, Rafael Mirciov, Budur, Argatu și Drăghici – fiecare cu câte 12, Vucea 11, iar Iorgovan, Novac, Vîntură, Țofei, Hîrdău, Jichici și Alin Nanu, toți cu câte 10.

Runda a XXV-a, a opta a returului în Divizia D Timiș, a început vineri după-amiază, cu disputa AFC Băban Marcel Jimbolia – Voința Mașloc 1-0 (0-0), decisă de reușita lui Denis Băban, și a continuat astăzi de la ora 11 cu alte 4 partide, ale căror rezultate, cu marcatorii, sunt enumerate mai jos. La Jimbolia, roș-negrii au obținut ieri victoria cu numărul 100 din acest campionat în contul formațiilor gazdă.

În Freidorf a fost un duel în căutarea colacului de salvare, între ultimele două clasate, cu cele mai puține goluri marcate dar și cele mai puține victorii, doar una în contul gazdelor respectiv două în palmaresul penultimilor clasați: FC Auto – AS Peciu Nou 0-0. În tur a fost 2-2.

Ripensia Timișoara – CS Ghiroda 2-0 (1-0): Mediop 15, 76. Un joc între formații cu câte 5 victorii și o remiză din cele 7 apariții în retur până la ora meciului, abordat de gazde cu golaverajul 22-9 în 2015 iar vizitatorii cu 17-5. În tur, Ripensia devenea a doua echipă care să se impună în acest campionat la Ghiroda: 0-1.

CFR Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare 0-3 (0-1): Andrei Cărpinișan 20, 74, Marius Sîrbu 79. Al cincilea triumf în retur pentru CS Unirea.

Timișul Șag – ASU Politehnica 0-1 (0-0): Sebastian Budur 71.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 2

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: