Făgetul, prim succes în retur: Brazovan marchează din penalty, Brazovan ratează de la 11 metri

Arsenal Flacăra Făget a spart gheața la cea de-a șaptea încercare în returul Diviziei D Timiș, 1-0 (1-0) dintr-un penalty obținut deja în primele 10 minute, obținînd întîiul succes din 2013, pe undeva ca o copie a startului de campionat din toamnă, cînd încasa 5 înfrîngeri în primele 8 jocuri.

”Am obținut o victorie importantă, pe un teren plin de apă, după ce la Făget a plouat toată noaptea. Sunt mulțumit pentru cele 3 puncte, și îi felicit pe băieți pentru prima victorie, venită pe fondul unor meciuri mai grele. Acum vin cele mai accesibile, cel puțin la prima vedere”, a spus Adrian Brazovan, antrenor-jucător care marca pentru făgețeni de la 11 metri, în minutul 7, cînd Neagu obținea o lovitură de pedeapsă.

Gazdele au obținut un penalty și spre mijlocul celei de-a doua reprize, atunci prin celălalt atacant, Oprea, dar Brazovan, optînd pentru același colț, a trimis pe lîngă bară. Portarul Butoi a văzut direct cartonașul roșu la infracțiunea asupra lui Oprea, ceea ce, paradoxal, pare a-i fi trezit la realitate pe cei de la AC Belinț, deplasați la Făget după o serie de 3 jocuri fără eșec: ”Din minutul 64 am rămas în inferioritate numerică dar am dominat după rămînerea în 10 oameni, după ce pînă atunci n-am jucat nimic. Am făcut un meci slab, pe un teren greu, numai baltă. Cred totuși că un rezultat egal ar fi fost mai just”, după cum a opinat Adin Buză, antrenor secund al nou-promovatei AC Belinț.

+

Arsenal Flacăra Făget: Laurențiu – Ivan, Căliman, Moroaică, Răzvan Benescu – Stănilă, Brazovan, Nechita, Țofei – Oprea, Neagu.

Au mai jucat: Papuc, Sergiu Benescu, Lupulescu, Haluska,

Pe bancă: Manzur – Tuchiluș, Pamfiloiu.

AC Belinț: Butoi – Coțolan, Barburescu, Pădurean, Foale – Teletin, Grozoni, Bărbulescu, Costea – Mihăescu, Ripan.

Au mai jucat: Gruneanțu, Pascotescu.

Pe bancă: F. Băran, A. Băran, T. Onae.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: