Fără atitudine și măcar un gest simbolic, ASU Politehnica ignoră realitatea factuală și reia pregătirile divizată, complice în a face pasiv jocul condiționării sociale ticluite de ocultiști

”Poli” a însemnat cândva și dizidență de grup față de foste regimuri totalitare, așa cum alb-violetul a reprezentat un reper semnificativ pe liniile vechiului spirit al Timișoarei, dar nici măcar asemenea bastioane ale atitudinii care impune anumite așteptări și adoptarea unui set de valori în concordanță cu rigurozitatea indusă de emblematica instituție de învățământ superior tehnic, n-au insuflat actualei divizionare secunde ASU Politehnica determinarea etalării măcar unui minim gest simbolic la reluarea pregătirilor, gest absolut necesar ca reacție și semnal de alarmă din lumea arenelor vizavi de injectarea fricii ca perversă dictatură a condiționării sociale în masă ce a dat complet peste cap în 2020 și sectorul fotbalistic. Crunt mințit și perfid manipulat precum întreaga omenire pe baza unor colaje de ”protocoale” și ”date” pseudo-științifice fără fundament în știința autentică, colosală virusare a realității obiective și factuale ce a dus, în ignoranța populațiilor și necunoaștere de cauză, la acceptarea obedientă și fără discernământ a unor aberante restricții și constrângeri sfidând logica, firescul, naturalul, a se citi aici aspecte indubitabile legate de imunologie, virusologie și nu numai. N-a fost parcă de-ajuns că poliștii n-au mai jucat de-aproape 4 luni, din 7 martie, și că implicit li s-a scurtcircuitat calendarul antrenamentelor, căci astăzi, fără doar și poate de frica sancțiunilor, penalizărilor și amenzilor, li s-a aplicat ”de sus” drept conduită a reunirii alinierea conformistă aidoma turmelor cu capul plecat, prin a înghiți în sec spășit să se pregătească în grupuri divizate de jucători, executare a născocirilor fără pic de noimă ale tehnocraților ce implementează incremental în toate sferele vieții sociale odioasa nouă ordine mondială țintind extirparea sufletelor și tocarea până la suprimare a drepturilor civile.

Inginerie socială și prin sport cu bieți actori nevinovați.

Dinspre Timișoara lui decembrie 1989 și alb-violetul ca emblemă de seamă a acestor locuri ar fi fost de dorit și așteptat a erupe într-un moment de relansare a activității un dram de atitudine cuplată gândirii critice și obiective pe urma realităților profund suprimate și cu totul răstălmăcite, un act nu de curaj ci de integritate vizavi de ceea ce a fost o suferință a tragerii pe tușă vreme de o întreagă primăvară, pe seama unor pretexte prefabricate și prestabilite, suferință împărtășită colectiv la nivel competițional. Dar ASU Politehnica a ratat un prilej de a-și manifesta fie și simbolic dezacordul față de fățișa sabotare a sportului și implicit ale celor lumești, preferând complicitatea pasivă la odioasa condiționare socială, implementată și în lumea arenelor, tot soiul de prevederi frizând ridicolul, cu fel de fel de cifre și numere cât se poate de discutabile prin prisma alegerii lor fără ancorare în realitate, ci ”după ureche”.

Dacă nu dinspre Timișoara, atunci dincotro!? De la Turnu Măgurele? Iar dacă nu dinspre alb-violet cu ai săi simpatizanți de grup, masă critică altfel cu implicare socială, atunci din partea cui!? A fanilor Snagovului? Și dacă nu acum, atunci când!? Pe când va fi mult prea târziu, deși e deja foarte, foarte târziu, în suspensie deasupra unui hău al întunericului, cu tare puțini exercitând clarviziune și luciditate ca laserul în a asocia fără doar și poate condiționarea socială a obligativității purtării botniței cu inducția simbolică și inițiatică a maselor largi într-un ritual satanic la scară mondială, ”masca” fiind un element cheie al arsenalului instigatorilor fără chip din umbră, cult la vârful piramidei axat pe diversiunile unui colosal complot ca plănuire, minuțiozitate și magnitudine, absolut incredibil pentru orice om de bună credință.

Iar dacă nu dinspre lumea arenelor minime semne de întrebare, lume a arenelor asociată unui spirit sportiv specific, atunci dincotro!? Dinspre sferele traficanților fără scrupule de iluzii?

Sportul este încălecat, deturnat, pervertit și folosit, dar mai nimeni din interiorul fenomenului intern nu ia atitudine faptică vizavi de toate cele pe care deja le-a avut de suferit de pe urma ingineriilor sociale implementate ca scop în sine în detrimentul drepturilor și libertăților civile și pe baze prefabricate și pseudo-științifice în legătură cu un virus de laborator. Atunci se poate concluziona că lumea sportului este fie complice deșănțatei propagande cu sponsorizare a ”narațiunii oficiale”, una cât se poate de mincinoasă prin noianul de date fără relevanță și fundament științific, iar în plus mai nou și tot mai disperată spre paroxism în a controla discursul luat la bani mărunți de cei bine informați și ancorați în realitatea factuală suprimată de distrugătorii ”de la butoane”, fie orbită pe pilot automat în a-și croi cu obediență o soartă de care nu se va bucura deloc, nici în interiorul tribunelor goale, nici în viața de zi cu zi.

Omenirea habar n-are ce o așteaptă, habar n-are cu ce este astăzi de acord, pas cu pas și fără replică spre propria distrugere. Nici pic de reacție, ci doar obediență. A se informa și lectura din sursele altfel defăimate, ignorate și etichetate în fel și chip de binecunoscuta portavoce a sforarilor, și anume mass-media dezgustător sponsorizată din banul public tocmai pentru a împrăștia povești de adormit copiii, informare ca bază de înlăturare a ignoranței și pentru a deduce pericolul mortal ce i se pune la cale, ascuns de instigatori și propagandiștii lor sub masca bunelor intenții, din ”grija” pentru om. ”Grijă” manifestată de bilișor ”Porțile Iadului” și ai săi complici, fiți absolut fără nici un dubiu!, nu doar prin a i se atrage și distrage atenția, ci prin a-i vrea fără doar și poate sângele. Miliarde sunt vizate ca profit, miliarde de ”miei” sacrificării în timp. O chestiune de ritual simbolic pentru ”benevolii salvatori” ai omenirii. 

Reprezentanta sportivă a unei instituții cu profil tehnic, științe exacte, n-ar trebui dezinformată pe liniile pseudo-științei la putere, ci cuplată realităților factuale ce țin de știința autentică, în ideea de a i se oferi șansa de a alege în cunoștință de cauză o modalitate demnă de desfășurare a activității specifice, sau măcar de a-și manifesta simbolic dubiile vizavi de derapaje ale paiațelor interne indiferent de partid și fără culoare din sforile ocultei mondiale, derapaje sabotând înadins normalitatea și firescul, fibra socială și nu în ultimul rând sănătatea fizică și psihică a subiecților vizați.     

E plină UPT de bănci de studiu în săli de curs, e plină UPT de surse de informare online, așa încât trezirea despre tot ceea ce înseamnă cu adevărat imunologia și virusologia, nimic de-a face cu incredibila manipulare actuală în absolut toate tranșeele războiului purtat de cultul satanic la jugulara omenirii, la derută cu aberații gen ”teste” fără pic de credibilitate, negru pe alb că tot ceea ce ține de ”reacția” autorităților la ”problema” virusului înadins lansat este o făcătură ordinară. Un teatru de păpuși cu subiecți nevinovați și o mulțime de tineri.

Au dreptul fundamental de a fi informați pertinent, în slujba binelui personal și colectiv legat de prioritatea sănătății fizice și mentale, și de a nu fi supuși ingineriei sociale prin metode de pregătire pe ”linii de partid” trasate pe ”firul roșu”, grupuri de câte zece, doar că așa le surâde tartorilor însetați de control și vuvuzelelor lor mediatice cu prompter dar fără pic de conștiință morală în a-și exercita menirea de bază a actului jurnalistic, corecta diseminare a realității factuale și obiective, copios denaturată, negrul în alb și albul în negru, minciuna la rang de știre ”oficială”, adevărul călcat în picioare și aruncat cu sârg sub preș. Sunt absolut disperați toți prelipcenii, mânăstirii, oreștii, geambașii, naumii, tolontanii și mai știm noi care în a înfige cu forța pe gâtul maselor o propagandă pe cât de mincinoasă, pe-atât de odioasă, dar și mai disperați în a-i înfiera și eticheta în toate felurile pe cei rămași fideli adevărului asfixiat, realității factuale obiective în stadiu muribund, cum că ar fi ori lipsiți de educație, ori iresponsabili, sau fie chiar cu rușii, pesediștii și toate cele, clasice clișee după nevoi la îndemâna ”marilor formatori de opinie”.

Citiți, citiți și iar citiți, conducători de instituție, președinți de club, manageri sportivi și antrenori, jucători și staff tehnic, suporteri și spectatori, căci numai astfel ați putea la o adică detecta detaliile capcanei înadins întinse pe toate planurile, cu bătaie lungă, și căreia cu certitudine i se poate cădea pradă inclusiv prin pasivitatea dorită de făurarii tiranicei dictaturi în devenire. Dacă într-un astfel de cadru își doresc unii a-și derula viața sportivă iar ulterior civilă, atunci să nu schițeze nici un gest cu caracter interogativ la aberația de a se pregăti în pâlcuri de zece pentru un joc în unsprezece. Botniță obturând respirația naturală!? ”Distanțare socială”!? De ce nu atunci 11 metri, și doar doi sau unu virgulă cinci, dacă tot țopăie virusul în halul în care e schițat teatrul ieftin pe adresa puerililor și naivilor!? Decimare a camaraderiei colective de vestiar!? A tolera pasiv incrementala implementare a simulării experimentale pe viu și în exercițiu având drept scop actual condiționarea controlată a omenirii echivalează cu viitoarea încolonare în aceeași linie a urmașilor sportivilor din generații următoare, dacă respectivele vor mai și fi.

În rest, exerciții de PR, conform comunicatelor remise astăzi de ASU Politehnica în condițiile în care în Baza II – UPT accesul a fost permis doar sportivilor și membrilor staff-ului în vederea pregătirilor de la ora 10, ”cu respectarea reglementărilor aflate în vigoare în ceea ce priveşte combaterea pandemiei de COVID-19”, tot conform sursei de informare a clubului timișorean.                      

Primul comunicat de presă.

„Băieţii în ghete” s-au reunit astăzi la Baza Sportivă nr. 2 a Politehnicii sub comanda antrenorului principal Octavian Benga. Şedinţele de pregătire se desfăşoară în concordanţă cu noile cerinţe ale autorităţilor, începând cu data de 1 iulie, în privinţa combaterii pandemiei.

Astfel, lotul alb-violet a fost împărţit în trei grupe separate pentru antrenamente, după cum urmează:

Grupa 1: Murariu, Jurj, Mera, Coroiu (a fost împrumutat la Dumbrăviţa sezonul trecut), Denis Radu, Ignea, Bâte (împrumutat la Ghiroda), Alexandru Giurică (ex-CSM Reşiţa)

Grupa 2: Borbei, Sofran, Scutaru, S. Popovici, Munteanu, Dros, D. Codrea, Al. Pop

Grupa 3: M. Contra, Vidrăsan, Coadă, B. Vasile, Ad. Lazăr (împrumutat la Ghiroda), Cristodulo, Manea, Trip, Victor Lolea (ex-CSM Reşiţa)

Mircea Axente şi Răzvan Piţigoi (împrumutat la Ghiroda pentru partea a doua a sezonului trecut) au absentat motivaţi, primul din motive personale iar cel din urmă are examen auto.

Pe lângă jucătorii reveniţi de la echipele la care au fost împrumutaţi, la sesiunile din aceste zile iau parte şi doi juniori noi: Alexandru Giurică şi Victor Lolea, ambii sunt mijlocaşi şi provin de la CSM Reşiţa. Primul e născut pe 22 ianuarie 2002, la Tg. Jiu. Iar celălalt s-a născut la Reşiţa, pe 5 noiembrie 2002.

„Ne bucurăm că începem din nou munca. E destul de dificil după o perioadă mai lungă de pauză. Noi am mai lucrat puţin pentru că nu mi-am dorit ca jucătorii să aibă o pauză aşa de lungă. Am mai făcut trei săptămâni de antrenamente, apoi le-am dat o pauză de nouă zile. Aşa că nu putem spune că vin de la zero… Sperăm ca între timp şi măsurile să se relaxeze. Chiar dacă au fost ceva discuţii şi data trecută, am respectat punct cu punct legea. Aşa o să facem şi în continuare, să ne ferim de riscuri şi să respectăm cerinţele autorităţilor. Pentru început ne antrenăm în grupuri de opt jucători. Chiar dacă legea sugerează să ne antrenăm în zece. Noi o vom face în trei grupuri, cu schimbare de acasă, fără ca jucătorii să facă duş şi temperatura luată la intrarea în bază şi cu distanţarea cerută de cei de la Ministerul Sănătăţii”, a declarat Octavian Benga, antrenor principal Politehnica Timişoara.

Despre noii juniori înregimentaţi de la Reşiţa, Benga a precizat: „Cei doi îi vedem câteva zile. Dar nu există probleme în privinţa asta. Cu siguranţă ne vom înţelege cu ei. Chiar îşi doresc foarte mult să joace la Politehnica şi mă bucur… Vor face parte din lot”.

„99% ne-am înţeles cu cei prezenţi. Mă bucură acest aspect, că au ales cu inima. Sunt mulţumiţi de atmosfera şi ce se întâmplă în jurul echipei”, a mai spus tehnicianul în legătură cu jucătorii care se aflau la final de contract.

„Datele problemei nu s-au schimbat foarte mult de ieri până astăzi. Ce apare în plus. Avem permisiunea de a ne pregăti în grup de zece, nu doar de şase. Dar în privinţa testărilor nu s-a schimbat. Se fac obligatoriu dacă vrei să te pregăteşti în comun, adică mă refer la toată echipa împreună şi inevitabil să intri în cantonament respectând protocolul pe care l-au respectat toate echipele din Liga I plus cele şase care şi-au continuat activitatea pentru promovare. Noi şi ceilalţi, clar că începem mişcarea, nu neapărat antrenamentele (normale), când ne referim la antrenamente ne referim la ele în comun pe care şi le doresc şi jucătorii şi antrenorii. E o mişcare în grup până la urmă, un moment de organizare. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Să putem să începem antrenamentele. Aşteptăm începerea competiţiei în 15, 22 august. Pentru că nu poate să meargă mai târziu. Orice întârziere peste 22 august creează un oarecare disconfort”, a subliniat Marius Cociu, director sportiv Politehnica Timişoara.

Cel de-al doilea…

Astăzi, la Rectoratul UPT s-a semnat un acord între cluburile Politehnica Timişoara şi Fortuna Becicherecu Mic. Prin acesta, marea majoritate a componenţilor grupei de juniori născuţi în anul 2003 a clubului nostru vor evolua în sezonul următor pentru formaţia timişeană din Liga 3.

„E un pas important pentru aceşti tineri, mai ales că sunt o generaţie foarte bună. E bine ca ei să se călească în Liga a III-a, decât să stea eventual doar rezerve la Liga a II-a, unii dintre ei. Sunt tineri care au muncit foarte mult şi e în spiritul Politehnicii. Îi aruncăm în luptă, aşa se călesc, şi sperăm că vor veni la echipa mare într-o perioadă scurtă de timp”, a declarat Florin Drăgan, rectorul Universităţii Politehnica Timişoara.

„Suntem încântaţi că, alături de domnul rector, împreună cu Universitatea Politehnica Timişoara, am încheiat un acord, spun eu istoric, pentru comuna noastră, în vederea susţinerii participării în Liga a III-a a unei echipe de tineri. Ne dorim foarte mult ca această experienţă să fie una pozitivă”, a spus Raimond Rusu, primarul comunei Becicherecu Mic

„Astăzi s-a semnat un acord important pentru ceea ce înseamnă strategia de viitor a clubului Politehnica Timişoara. Practic, generaţia 2003, generaţia noastră de juniori, va avea ocazia să se confrunte cu echipe puternice din Liga a III-a. Împreună cu colegii de la Fortuna Becicherecu Mic am semnat un acord prin care efectiv lotul echipei va reprezenta Fortuna în Liga a III-a. E un pas important pentru noi. Căci cu această ocazie vom vedea care e nivelul actual al acestor juniori. Ţinta noastră fiind de a identifica posibilii jucători care să facă parte din lotul primei echipe cât mai curând sau care poate să constituie o sursă financiară prin transferul lor la alte cluburi de prestigiu”, a concluzionat Viorel-Aurel Şerban, preşedintele Politehnicii Timişoara.

Juniorii timişoreni vor fi pregătiţi în perioada pe care o vor petrece la Fortuna Becicherecu Mic tot de către prof. Iulian Prodana, antrenorul grupei 2003 şi conducătorul Centrului de copii şi juniori al Politehnicii.

Fortuna Becicherecu Mic e un club din judeţul Timiş înfiinţat în anul 2016. Echipa a promovat apoi succesiv, sezon de sezon, din Liga a VI-a până în Liga a III-a. Din calitate de nou promovată în eşalonul terţ, Fortuna ocupa locul 10 în seria a IV-a la momentul îngheţării sezonului 2019-20 la acest nivel.

Explicaţie foto: Viorel-Aurel Şerban, preşedintele Politehnicii (stânga), Marius Călin Paşca, preşedinte Fortuna Becicherecu Mic (dreapta).

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: