Fără goluri, cu roșii: Fortuna Becicherecu Mic – LPS Cetate Deva 0-0. Luță: ”Am jucat foarte slab”

Despărțite de 4 locuri și 6 puncte în favoarea gazdei nou-promovate, formațiile din județe învecinate, Timiș și Hunedoara, au fost nevoite să se mulțumească cu câte un punct din ultima lor apariție a turului acasă respectiv în deplasare, rezultat oarecum normal dat fiind că Fortuna este regină a remizelor în Seria a IV-a, cu nu mai puțin de 8 în 14 etape, cinci fiind de-acum și în dreptul vizitatorilor, depășiți la acest capitol și de Gloria Cermei… Fortuna Becicherecu Mic – LPS Cetate Deva 0-0.

Mai degrabă capabile să nu primească lesne gol, decât să înscrie cu ușurință, cele două echipe s-au limitat în această după-amiază la o remiză albă, fără un mare apetit ofensiv și conform slabei desfăşurări a jocului din etapa a XIV-a în Seria a IV-a din Liga 3.

Dar nu au lipsit în schimb cartonaşele roşii, acordate de arbitrul arădean Jurcă după mijlocul reprizei a II-a, primul fiind eliminat Marius Toma în minutul 71, pentru două cartonaşe galbene primite în urma unor faulturi repetate, iar apoi și din tabăra oaspeților, Sebastian Marton, pentru un gest nesportiv faţă de arbitru, iar la finalul meciului și Vasile Țoiu, pe drumul spre vestiare, pentru remarci jignitoare la adresa fluieraşului.

Fortuna a încheiat așadar aparițiile acasă în tur prin remize cu formațiile hunedorene, conturând un bilanț pozitiv al reprezentațiilor pe ”Comunalul” local, 8 3 4 1 11-7 13 puncte. Și o așteaptă 3 deplasări la rând înaintea proximei partide de pe teren propriu, și anume la Chișineu Criș la încheierea turului respectiv la ACS Poli și Pecica la debutul în retur, abia peste circa 4 luni beneficiind de încă un meci acasă, cu CSC Dumbrăvița. 

Nucă destul de tare în deplasare, LPS Cetate a încheiat partidele afară din tur fără a pierde în ultimele 3 ieșiri, ba din contră, victorioasă fiind cu 1-3 la Cermei, după care a remizat în Timiș, 1-1 la ACS Poli și astăzi. Concluzia?

Vasile Luţă a spus atât, ”am jucat foarte slab…”, nou-promovata izbutind însă o linie de clasament mai mult decât meritorie după consumarea meciurilor acasă din tur, în continuare așteptând-o ce-i drept mai multe deplasări, în care în general a făcut față cu brio.

Ştefan Nanu, antrenor principal al celor de la LPS Cetate Deva, ne-a spus că ”a fost un meci clar dominat de noi, dar din păcate am ratat. După o mare ocazie a lor, în primele minute, când portarul meu, Manea, a respins un gol ca şi făcut, în rest nimic de la cei din Becicherec. Îmi lipseşte jucătorul cu numărul nouă, vârful de atac. Sunt mulţumit de jucătorii mei, dar din păcate pierdem puncte. Însă mergem mai departe! Din iarnă vom aduce 8-9 jucători cu experienţă, pe care îi avem în vizor. Obiectivul nostru este menţinerea în liga a treia”.

*

Fortuna Becicherecu Mic: Costoaie – Soare, Marius Toma, Roşie (min. 80, Anagor), Radu – Stănilă (min. 67, Ferţu), Centea (min. 75, Oneţ), Zurbagiu (cpt), Bostan (min. 50, Leucian), Hodiş – Bîrză.

Antrenor: Vasile Luţă.

Pe bancă: Culda, Anagor, Terec, Iacob.

LPS Cetate Deva: Manea – Kelen, Radak, Bogdanovici, Doboş (cpt.), Țoiu, Cocan, Bîrzan (minutul 90+1, Preda), Iana (min. 76, Chivu), Voineag, Roncea (min. 65, Marton).

Antrenor: Ştefan Nanu.

Pe bancă: Ciută, Kelemen, Subţirică, Curescu.

Arbitri: Florin Tudor Jurcă – Cristian Păşcuţ şi Alina Mhioc (toţi din Arad). Observator de arbitri Ştefan Galovits (Oradea), iar delegat de joc Sorin Sergiu Găman (Târgu Jiu).

Rezultatele etapei a 14-a în C4 și programul ultimei runde a turului, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = treizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: