Fără pași greșiți în amicale: ASU Politehnica – FK Zemun 2-1 (2-0). Benga: ”Am avut prospețime mai mare și vigoare”

S-a reluat returul Ligii 2, alb-violeții fiind nevoiți să mai aștepte însă startul oficial în 2020, ceea ce le-a permis disputarea încă unui meci amical internațional, câștigat sâmbătă după-amiază, așa încât concluzia după șirul partidelor de verificare este că l-au parcurs fără înfrângere în pregătiri… ASU Politehnica Timișoara – FK Zemun 2-1 (2-0).

Înaintea partidei de la ora 14 a avut loc prezentarea lotului alb-violet pentru sezonul de primăvară, într-o ambianță plăcută, pe vreme însorită și în acordul desfășurării etalate de cele două galerii, a sârbilor din Zemun având parte de numeroși fani, dotați inclusiv cu elemente de pirotehnie. Cadru pentru un meci internațional de un bun nivel, pe un teren moale al ”Științei”.

ASU Politehnica s-a desprins în cele 10 minute dinaintea pauzei, când Trip a deschis scorul în minutul 36 și Codrea l-a majorat în minutul 45, tineri marcatori ”violeți”.

Replică a vecinilor sârbi, în minutul 66 ochind transversala iar în minutul 85 reușind golul de onoare, prin Križan.

Să vină Rapid ar spune poliștii, cei din Giulești având mai întâi de jucat la startul returului cu AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, un duel al nou-promovatelor programat marți în Liga 2.

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Mera, Coadă, Scutaru, Cherecheş – Dorin Codrea, Ignea – Săulescu, Trip, Munteanu – Axente.

Au mai jucat: Mario Contra, Alexandru Pop, Sofran, Vidrăsan, Popovici, Vasile, Dros, Manea, Cristodulo, Radu și Pintea.

Au lipsit: Motreanu (accidentat) și portarul Borbei – nu a revenit încă de la naționala U17.

Zemun: Krunić – Stokić, Petrović, Mijailović, Đalović, M. Pavlović, Kiso, Adžibaba, Ristović, Avrić, Grgić.

Au mai jucat: Čelar, Pantić, Križan, Njamculović, Vasiljević, L. Pavlović, Lazarević, Spajić, Pejović, Crnomut.

Antrenor: Milan Ristić.

La final, Octavian Benga a declarat: ”Sunt mulțumit în mare parte, în special de prima repriză. Cred că am făcut un joc bun, cu câteva momente bune și foarte bune. Am avut prospețime mai mare și vigoare. Pot să spun că sunt mulțumit de acest joc și doar în câteva faze am arătat anumite slăbiciuni”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 64

 


Alte articole legate de acest subiect: