Faza judeţeană Timiş a Cupei României, pornită la drum cu numai 4 jocuri: FOTO. AS Viitorul Ohaba Forgaci, a cincea campioană de toamnă a ligii a VI-a „Promoţie”

Odată cu cel de-al şaselea şi ultimul meci programat în etapa a XIII-a din Seria 5 a „Promoţiei”, AS FC Progresul Racoviţa – AS Viitorul Ohaba Forgaci, jucat duminică de la ora 15 pe „Comunalul” ocupantei locul 6, în avantaj la pauză cu 2-0, oaspeţii răsturnând însă scorul până la final, 2-3, s-a aflat şi cea de-a cincea campioană de toamnă a ligii a VI-a timişene, din Ohaba Forgaci, rămasă pe poziţie în fruntea „grupei estice” cu două puncte avans în faţa Stelei Roşii Stanciova, care de la ora 14 se impunea cu 2-1 (1-1) în întâlnirea cu consăteana de pe locul 5, AS Crvena Zvezda Stanciova. S-a încheiat aşadar turul sezonului de toamnă şi-n cea mai consistentă numeric serie a „Promoţiei”, începând în schimb noua ediţie a fazei judeţene Timiş a Cupei României, într-un cadru cât se poate de restrâns. Succinte detalii.  

Final de tur aşadar în Campionatul Judeţean Timiş al ligii a VI-a „Promoţie”, cea mai grăbită la linia de sosire, duminică lăsându-se coetina şi peste Seria a V-a, în care 5 din cele 6 întâlniri au fost adjudecate de oaspeţi, în majoritatea cazurilor chiar după ce gazdele conduceau la pauză.

Rezultatele complete ale rundei a XIII-a în liga a VI-a sunt enumerate pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal în Sporttim, conţinând toate clasamentele la zi în cele 6 eşaloane ale fotbalului intern. 

Duminică s-a jucat ultima etapă din turul campionatului şi pentru seria estică a „Promoţiei”, după ce seriile 1-4 luau ceva mai repede vacanţă, având mai puţine participante în campionat.

A fost programată în schimb o primă etapă din noua ediţie a fazei judeţene a Cupei României, nefiind vreo prea mare surpriză că echipele nu s-au înghesuit să ia startul în faza I, salvată de bifarea a 4 partide.

În campionat, în Seria 1, laureată de toamnă s-a conturat a fi Partizan Diniaş, cu 24 de puncte – maximum, în Seria a II-a Fortuna Becicherecu Mic cu 25 de puncte, tot neînvinsă, iar în Seria a III-a CSC Săcălaz tot cu maximum de puncte, 27.

Seria a IV-a nu deţine o campioană de toamnă invincibilă, Millenium 2 Giarmata hibernând în fotoliul de lider şi cu un eşec, la egalitate de puncte şi despărţită la golaveraj de Ripensia Timişoara, care concura pe acelaşi palier şi-n ediţia 2012-2013. Iar în Seria a V-a tot o înfrângere are campioana de toamnă Viitorul Ohaba Forgaci, cu 33 de puncte, pe locul secund fiind AS Steaua Roşie Stanciova cu 31 de puncte.

Ar mai fi de notat că din eşalonul şase au aruncat deja prosopul două cluburi.

Cât despre rezultatele din primul tur timişean al Cupei României, terenul propriu a constituit un atu, gazdele mergând mai departe: AS Viitorul Cruceni – CS FC Porto Bega Timişoara 4-1, CSC Săcălaz – CS Real Fibiş 4-1, ACS Fortuna Becherecu Mic – ACS Electrica 1921 Timişoara 5-2 şi ACS Tim Star Timişoara – ACS Remetea Ianova 2008 2-1. Ultim joc de la care inserăm câteva fotografii.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: