FC Hunedoara – Millenium Giarmata 1-2. Portarul Gîrlea, penalty apărat în minutul 90!

Portarul Victor Gîrlea a apărat în ultimul minut al deplasării de astăzi la Hunedoara un penalty prin care a conservat avantajul şi implicit victoria oaspetei CS Millenium Giarmata în etapa a 20-a a ligii a III-a, antepenultima a returului.

Victor Gârlea, apărător de penalty în poarta alb-albaştrilor Giarmatei

 

După ce Călin a spart gheaţa în urma unei lungi convalescenţe, impactul revenirii sale făcându-se simţit deja din minutul 4, când a deschis scorul, Gîrlea s-a arătat deja inspirat între buturile vizitatorilor, păstrând avantajul atât puţin după gol cât şi înaintea dublării normei timişenilor.

Cu Hoţa închizător, o noutate la care a apelat Călin Cojocaru, CS Millenium s-a apropiat şi mai mult de gazda ce o devansa cu 6 puncte în clasament prin reuşita lui Moroşan din 11 metri, în minutul 32, când tot el era faultat în careu: 0-2.

Deşi Suciu a redus din handicap în minutul 73, cu o reluare la colţul lung, de la 6 metri, după o încâlcită fază în careu, 1-2, timişenii s-au ţinut tari şi au înjumătăţit aşadar deficitul de puncte faţă de ocupanta locului 3.

Gârlea a devenit practic autorul moral al victoriei, tânărul dintre buturi apărând penalty-ul în dreapta sa, după ce lovitura de la 11 metri era acordată pentru un fault comis de Mihălceanu.

*

CS Millenium Giarmata: Gârlea – Mihălceanu, Oneţ, Gârba, Dancia – Hoţa – Călin, Naidin, Moroşan – Fuchs, Beloescu.

Au mai intrat, în partea a doua, pe rând, Rosenblum, Zele, Gideon şi Jichici, ultimii doi, în ultimele câteva minute. Înlocuiţi au fost Fuchs, Beloescu, Hoţa şi Moroşan.

Pe bancă: Bota – Baidoc, Sturza.

CS Millenium va mai juca vinerea viitoare la Muncitorul Reşiţa iar în ultima rundă a returului, acasă cu Pandurii II.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = saizeci patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: