FC Marcel Băban Jimbolia la al treilea succes, Timişul – la al treilea eşec

FC Marcel Băban Jimbolia a cîştigat sîmbătă pentru a treia oară la rînd în Divizia D Timiş, 2-0 (2-0) cu Timişul Şag, aflată la a treia înfrîngere succesivă.

Gazdele şi-au asigurat doar cel de-al doilea succes pe teren propriu din acest sezon, dar şi al doilea la rînd, încă din prima repriză, mai întîi beneficiind de un autogol al Timişului, venit deja în primul sfert de oră, în urma unui corner.

Leonte, crescut în pepiniera alb-violetă, a dublat avantajul cu chiar ultima acţiune a primei reprize, speculînd prompt o minge respinsă de portarul celor din Şag, în urma unui şut expediat de Hîrdău.

„Ne bucurăm pentru cele 3 puncte dar multe n-ar mai fi de spus şi sperăm să mergem tot aşa, cu victorii, pînă la capăt. Urmează o dificilă deplasare la Făget”, ne-a spus Octavian Popescu, antrenor al jimbolienilor, pentru care i-a aliniat pe Radu – Doda (Udoh), Ugocian, Ardelean, Mitru, Hîrdău – Popescu, Ţoţu (Bătrînu), Niţă (Stan Călin), Ţăranu, Leonte (Moldovan). Pe bancă: Boroş.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: