FC Politehnica 2002 bate 5-1 la juniori II pe CSS Caransebeş

Balaure, cu două goluri, Sturza şi Stoichescu, tot cu o „dublă”, în sfertul de oră cât a evoluat, au întors duminică rezultatul în favoareea juniorilor II ai Timişoarei, de la 0-1 la 5-1 cu CSS Caransebeş.

FC Politehnica 2002 Timişoara a aliniat doi jucători transferaţi în pauza competiţională respectiv alţi doi juniori născuţi în anul 1996 şi deci evoluând la o categorie mai mare de vârstă, în meciul de debut din returul Campionatului Naţional de juniori II, contra lui CSS Caransebeş, disputat duminică după-amiază în încheierea cuplajului incluzând succesul cu 6-0 al juniorilor mari, antrenaţi de Cristian Contescu.

Astfel, mijlocaşul dreapta Kiss, un şeptar adus de la CSS Sebeş, şi decarul Scheau, transferat luna trecută tot din fotbalul juvenil al judeţului Alba, fiind chiar titularizat în partida de joi a selecţionatelor sub 16 ani, Timiş – Caraş Severin 2-1, s-au regăsit în linia de mijloc aleasă de Ciprian Tudoraşcu, care a apelat pe banda stângă la şesarul Gligorovici şi optarul Balaure, ambii născuţi în 1996.

FC Politehnica 2002 Timişoara a început cu 12. Constantinescu – 2. Ruji, 3. Stoica, 4. Miheţ, 6. Gligorovici – 7. Kiss, 5. Dalea, 10. Scheau, 8. Balaure – 9. Sturza, 11. Oberşterescu, pe banca de rezerve luând loc 16. Gârlea, transferat la club la mijlocul săptămânii, 13. Giurasevici, 14. Rus, 16. Frunzulică, 17. Truichici şi 18. Stoichescu, un jucător deasemenea nou în garnitura profesorului Tudoraşcu. Din păcate, deşi transferat, juniorul de 1995 Vălean n-a putut fi încă utilizat, carnetul de jucător nefiindu-i vizat.

Balaure a egalat cu cel mai frumos gol al meciului, stâng de la 20 metri în vinclu, după ce CSS Caransebeş deschisese scorul din 11 metri, iar Flavius Oberşterescu, transferat de la omologii reşiţeni, a creat prin două driblinguri faza golului doi, marcat de Sturza, din apropiere: 2-1 la pauză.

Balaure a marcat şi la reluare, din marginea careului mic, ulterior rezerva Stoichescu, introdus în ultimul sfert de oră, reuşind o „dublă” de efect, după ce, în turul ediţiei precedente, reuşea tot două goluri pentru învinşii de astăzi, împotriva noii sale grupări timişorene. „Stoichescu s-a mai antrenat cu noi pe vremuri, vreo trei săptămâni, după care s-a întors la Caransebeş, şi ne-am dat silinţa în două rânduri să-l transferăm la Timişoara, iniţial fără succes. Ne bucurăm că este în formaţia noastră, fiind un jucător ofensiv de care sigur avem nevoie”, a explicat antrenorul Tudoraşcu, care s-a declarat mulţumit de prestaţia la redebut a elevilor săi.

Au mai intrat, în cursul reprizei secunde, pentru primenirea fizică a echipei, Giurasevici în locul lui Scheau, Rus în locul lui Ruji, Truichici în locul lui Kiss, Frunzulică în locul lui Flavius Oberşterescu şi Stoichescu în locul altui marcator, Sturza.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la FC Politehnica 2002 bate 5-1 la juniori II pe CSS Caransebeş

  1. fan junior spune:

    daca sar putea sa luati si citeva pareri imediat dupa meci si juniorilor. in rest tinetio tot asa ca e bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: