Finish cu cântec în liga a VI-a ”Promoție”: campioana Seriei I, Obilic, rămâne în 6 jucători la 3-0 pentru gazde, în minutul 12

Punct final al ediției 2021/2 în eșalonul 6 timișean, care a dat promovatele Obilic Sânmartinu Sârbesc, AS Banatul Teremia Mare, CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3 și Voința Iosifalău.

Finish însă cu cântec în Seria I, la ora întâlnirii primelor două clasate, în condițiile în care vizitatorii se aliniau la start cu titlul în buzunar. Dar în inferioritate numerică. Atitudine reliefând și de la nivelul inferior al ”fotbalului mic” tarele societății mioritice, cu fotbalul o oglindă a sa.

AS Viitorul Ionel – AS Obilic Sânmarinu Sârbesc Fotbal 1931 s-a încheiat prematur, la scorul de 3-0 în minutul 12, când oaspeții au rămas în 6 jucători, după ce începeau meciul în 7 componenți. Nedemn pentru o grupare proaspăt promovată în eșalonul superior, care, în loc să se bucure de fotbal și să onoreze ca atare ascensiunea, n-a respectat competiția. Fără conștiință, rele semințe au fost astfel sădite într-un moment care altfel ar fi trebuit marcat. 

AS Obilic Sânmartinu Sârbesc a acumulat 45 de puncte în Seria I, secondat de AS Viitorul Ionel cu 36 de puncte. Pe locul 3, cei din Jamu Mare cu 29 de puncte.

AS Recolta Stamora Germană – Inter Foeni 2-1 (1-0): Alin Guțu (min. 38, 72), respectiv Alex Szabo (min. 77, din lovitură de la 11 metri). Celălalt rezultat Avântul Jamu Mare – Tolvădia 6-1.

Lotul de jucători al echipei campioane Obilic: Flavius Munteanu, Ciprian Coțofan, Branimir Radovancovici, Marius Mladenov, Cristian Racoceanu, Adrian Ilie, Constantin Varga, Tiberiu Popoviciu, Ioan Maranescu, Cristian Ismail, Casian Ismail, Traian Anghel, David Gyorfi, Marius Dobrovloschi, Dean Radu, Bogdan Adam, Raul Anițaș, Gabriel Szocs, Cosmin Horaniț, Adrian Marchiș.

Director sportiv Angelo Foale. Antrenor principal Bogdan Todoran, secund Spasa Găman.

În Seria a III-a, campioana CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3, cu 33 de puncte, secondată de FC Auto Timișoara cu 26 puncte, urmată de AS Roma Florin Pădurean cu 25 puncte.

CSC Ghiroda & Giarmata Vii 3 – CFR Timișoara 5-1 (1-1): Fabian Zavalache, Sorin Miclău, Dragoș Datcu, Răzvan Pantea și autogolul lui Rareș Abrudan, respectiv Victor Asaftei.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3, 33 de puncte în 14 etape, lotul cu care ex-polistul Adrian Săvoiu a promovat în ”Județ” fiind alcătuit din Tudor Ciocan, Cristian Mureșan, Victor  Nagy, Fabian Zavalache, Andrei Buzata, Dayron Molnoș, Dragoș Datcu, Sorin Miclău, Denis Scafaru, Fabian Glujdea, Raul  Camara, Adrian Astelean, Alexandru Baciu, Alexandro Vaccari, Eduard Cosei, Gabriel Crișan, Răzvan Pantea, Cătălin Jichici, Andrei Varga. Director, Marius Mihai Poclid. Delegat Alin Miloș.

Cu mentiunea că toți sportivii sunt juniori din generația 2006. Care nu s-au ales însă și cu un rând de tricouri de campioni din partea AJFT, dar se știe, promisiunile electorale nu sunt onorate în general în România. Sunt doar ”furaje” pentru naivi și creduli. 

Alte rezultate: ASU Politehnica – Auto Timișoara 1-5 și Srbianca Giuchici – AS Roma Florin Pădurean 6-2,

Meciul Atletico Timișoara – Timișul Urseni se va juca miercuri 6 iunie de la ora 19.

În Seria a IV-a campioană a devenit înainte de termen Voinţa Iosifalău, cu 42 de puncte și un avantaj considerabil – cel mai clar din seriile de ”Promoție”, secondată de cei din Niţchidorf, cu 32 de puncte, urmați de echipa din Sacoşu Turcesc, tot cu 32 de puncte.

Lotul echipei Voința Iosifalău, cu antrenorul Flavius Ciorei, este următorul: Daniel Mona, Ioan Boboțan, Tudor Chiricescu, Sergiu Cimponer, Florin Ciobanu, Traian Ciobanu, – golgeter cu 32 de reușite Marius Dasca, Paul Făgețan, Gabriel Loba, Cristian Molnoș, Alexandru Pascu, Nicolae Radu, Raul Cristian Sîrbu și Ionuț Țarmure. Președinte de club, Ovidiu Rad. Delegat Mihai Loba.

Ultimele rezultate și clasamentele finale, pe coloana datelor tehnice.

Raul Vălean și Cristian Roberto Vălean (ambii de la Viitorul Ionel) au fost suspendați două etape si penalizați cu 200 de lei. Vor sta o etapă Adrian Foale și Florin Todorescu, ambii de la Progresul Racovița.

Jocul dintre AS Avântul Jamu Mare și AS Recolta Stamora Germană se omologhează cu rezultatul 3-0 în favoarea echipei AS Avântul Jamu Mare, pentru că Recolta a folosit un jucător substituit, Recolta Stamora Germană fiind depunctată (6 p) și sancționată cu 200 lei.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: