Flacăra Făget, la primul eșec stagional pe Colterm, nou-promovata Muncitorul Reșița, la primul succes extern

Flacăra Făget a pierdut astăzi pentru prima oară în actualul campionat pe ”Colterm”, printr-un unic gol primit după o jumătate de oră din jocul rundei a 19-a în liga a treia, tocmai de la o nou-promovată aflată la prima ei victorie stagională în deplasare: Flacăra Făget – Muncitorul Reşiţa 0-1, Fara (30).

Flacăra, care alunecă astfel din zona fruntașă a ierarhiei seriei, n-a mai alternat așadar victoriile cu remizele, succesiune de dată recentă în jocurile din Calea Șagului, ci în cel de-al doilea joc la rînd pe teren propriu cu o vizitatoare din Caraș Severin a înregistrat primul eșec, palmaresul acasă al grupării antrenate acum de Costel Ionilă fiind 9 5 3 1 10-4 18 puncte. În contrast, cărășenii, care cel mult remizau afară de exemplu la unu și la 2 la Caransebeș respectiv la AFCM Reșița 2012, în turul campionatului, au acum linia externă de clasament 8 1 3 4 5-12.

Victoria reșițenilor pe ”Colterm” dublează succesul lui AFCM 2012, 2-0 astăzi acasă cu Millenium Giarmata.

Cu probleme de efectiv, date de mari deficiențe manageriale și o lipsă acută de investiție măcar în lotul divizionarei C, dacă nu în întregul club, Flacăra n-a mai repetat precedenta evoluție acasă, 3-0 cu Autocatania, care rămîne astfel unica victorie în cele 5 jocuri din retur, restul disputelor avîndu-le în deplasare.

În alte partide ale etapei a XIX-a, AFCM Reşiţa – Millenium Giarmata 2-0: Staicu (43), Breşneni (53 – pen.); Jiul Rovinari – FC Caransebeş 3-0: Zamfir (40), Traşcă (70), Stegaru (85); Vulturii Lugoj – Minerul Motru 1-1: Ploscariu (90+3), Răduca (73). CS Apă Craiova – Pandurii II Târgu Jiu, se dispută mâine, de la ora 17, iar
Minerul Mătăsari şi CS Vladimirescu stau.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: