Flacăra Făget, minciuna mutată pe Colterm în BkPul violet și cu ceva juni ai lui Iancu, ia fără jenă Apă, 0-3 de la o palidă cu 10 goluri marcate în 20 etape

Flacăra Făget, șandramaua doar cu numele din Făget, dar strămutată vara trecută pe ”Colterm”, și care n-ar fi continuat prea mult în acest sezon de C4 dacă n-ar fi refugiat cîțiva manevrați de Iancu, cu tot cu echipamentele sale violet BkP, și-a mai arătat o dată adevărata față și în această seară, dacă mai era cumva nevoie, cedând 0-3 (0-2) acasă cu goluri încasate în primele cîte 20 de minute ale reprizelor în fața unei inept denumite CS A.S.R.A. Apa Craiova, ce marca doar 10 goluri în precedentele 20 de jocuri.

Parcă n-ar fi destul că Liga a treia este o parodie de întrecere, cu a sa serie a patra reunind doar 12 cluburi, unul și unul, căci iată că un asemenea duel între locurile 8 și 11 a mai arătat o dată ce mai făcătură este fotbalul românesc, unul intrat din nefericire pe mîna a diverși impostori. Fotbal? Cacealma. Teatru ieftin. Spuneți-i cum vreți.

Cu un singur gol marcat și doar un punct smuls în precedentele 5 etape, Flacăra cea din Calea Șagului a reușit contraperformanța de a rămîne cu un unic succes în retur, 3-0 în martie cu cei din Caransebeș, cele 23 de puncte fiind acum cu doar două în plus față de ocupantele locurilor 9-11, CS Vulturii 2009, CS A.S.R.A. Apa Craiova și FC Autocatania.

Cît despre oaspeții olteni, chit că n-au mai pierdut în deplasare din martie, răstimp în care au remizat cu goluri marcate în Caraș Severin, la Reșița și Caransebeș, aceștia sunt după chipul și asemănarea crahului fotbalului din Bănie, deși pe post de unică grupare divizionară reprezentantă a Craiovei, și implicit cea mai bine clasată. Da, în beciurile ligii a treia.

De fapt, așa-zisul Făget i-a făcut un defavor indirect și Lugojului timișean, pentru a contura la adevărata sa dimensiune contraperformanța Flacărei din această seară. La asemenea conducători și ”sprijinitori” ca Marian Iancu, rezultate pe măsură. La mai mare.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: