Flacăra: Rădulescu – luxaţie, Speroni şi Ghindaru – menajaţi, Tau – testat

O nouă remiză înregistrată în compania unei divizionare B, 1-1 miercuri pe Şega cu UTA, oferă speranţe divizionarei C Flacăra Făget ca debutul amînat pentru a doua oară, pe 17 martie, să fie de bun augur.

„Sperăm ca în primele 5 etape să acumulăm punctele pe care ni le-am propus”, a spus Marian Trăiculescu, conducător al nou-promovatei, care s-a declarat optimist în privinţa primului joc de pe teren propriu, cu Jiul Petroşani, în urma succeselor consemnate în dauna alb-negrilor atît la barajul de promovare cît şi în partida tur, 1-0 în Valea Jiului: „Terenul nostru este bunicel şi chiar am luat în calcul să disputăm un meci amical şi la Făget, dar în cele din urmă am optat pentru a evolua sîmbătă din nou la Arad, cu o divizionară D locală, gazoanele lor fiind ceva mai bune. Acolo nu a nins la fel de mult…”

Flacăra, care va debuta în retur în deplasare la Giarmata, a finalizat toate legitimările de jucători, inclusiv pe cea a lui Abiodun, iar acum, după cum a mai menţionat Trăiculescu, „aşteptăm să revină la echipă portarul junior Filip, în vîrstă de 16 ani, care este jucătorul Făgetului. Rădulescu este momentan accidentat, după ce şi-a luxat două degete duminica precedentă, însă nădăjduim ca prin amînarea campionatului pînă pe 17, să fie apt de joc. Ar fi 3 săptămîni de recuperare, în care sperăm să se facă bine”.

Mihuţa a egalat miercuri după o oră de joc, din lovitură liberă, tot el testîndu-l pe goal-keeperul arădean şi în prima parte, dintr-o fază fixă executată prin surprindere, mingea fiind scoasă atunci de lîngă bară. Ca dovadă că Flacăra s-a descurcat bine la Arad stă faptul că în prima repriză UTA a expediat primul şut spre poartă abia înaintea pauzei.

Aflînd de supunerea la vot a reamînării startului returului, Flacăra a optat să-i menajeze miercuri pe Speroni şi Ghindaru, primul suferind o contractură la Salonta (sîmbătă, 3-3 cu Luceafărul), iar veteranul recuperînd după o întindere.

Flacăra: Gavriş – Briciu, Demian, Pistol, Toma – Gălan – Furdean, Mihuţa, Jichici, Raţiu – Boghian. Făgeţenii au deplasat 18 jucători, toţi evoluînd: Laurenţiu, Drăgan, Ilie, Kovacs, Goldiş, Tau Alex (19 ani; de la Gloria Arad; transferat în ultima zi a perioadei de achiziţii; mijlocaş dreapta) şi Ţuculea.

„Acum căutăm un partener pentru amicalul din 10 martie”, a mai spus Trăiculescu.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: