Florin Fabian, noul antrenor principal al Ripensiei

Florin Fabian, ultima oară pe banca tehnică a maramureșenilor de la Fotbal Club Comuna Recea, a fost învestit ca antrenor principal al Ripensiei Timișoara, clubul din Liga 2 anunțând oficial numirea după victoria obținută de roșu-galbeni cu 1-3 (1-1) în duelul local de la ora 15 cu Politehnica, pe ”Dan Păltinișanu”, meci considerat în deplasare pentru Stoi & Co., aflați astfel la primul succes în campionat după 5 etape, răstimp în care se alegeau cu un singur punct din 12 posibile.

Fabian și Petruescu, noul și fostul antrenor al Ripensiei, la o întâlnire pe ”Dan Păltinișanu” în primăvară

Conducerea Ripensiei Timișoara a ajuns la un acord cu Florin Fabian pentru preluarea postului de antrenor principal al formației de seniori a clubului din Liga 2, iar de la începutul săptămânii viitoare acesta va conduce antrenamentele lotului grupării bănățene, urmând ca debutul în spațiul tehnic al roșu-galbenilor să și-l facă în weekend-ul viitor la meciul acasă cu AS FC Buzău, din etapa a XII-a, runda a XIII-a aducându-le timișorenilor o ieșire la Unirea Constanța.

Ripensia a suferit eșecuri la zero acasă după demiterea lui Cosmin Petruescu, 0-1 cu Concordia și 0-3 pe ”Dan Păltinișanu” cu AS FC Universitatea Cluj, intercalând remiza 2-2 la Mediaș cu sibienii. 

În vârstă de 47 de ani, Fabian a activat ca tehnician la Victoria Carei, Olimpia Satu Mare, FC Baia Mare, Arieșul Turda și Fotbal Club Comuna Recea. 

Ripensiștii au optat așadar și ei pentru ”varianta nord-vestică”, precum concitadinii de la Politehnica în vară, când îl învesteau antrenor principal pe maramureșeanul Dorin Toma.

Iar Ripensia a lansat anunțul numirii unui nou antrenor principal tot într-o sâmbătă în care tocmai se impusese la două goluri diferență pe ”Dan Păltinișanu”, precum învinsa sa de astăzi, Politehnica, după ce trecea cu 2-0 de brăileni în urmă cu câteva săptămâni, ”violeții” informând atunci despre învestirea lui Croitoru.

Rezultatele etapei a XI-a în Liga 2, programul rundei viitoare și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sase = 48

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: