Fotbal românesc de Liga 2 în farsa ”pLandemiei”. Slobozia – Poli 1-0, ”mai mult o luptă în noroi. Şi eu m-am întrebat dacă e OK să se joace pe un astfel de teren. Nu putem să discutăm despre fotbal.” În loc să susțină fenomenul sărăcit și nevoiaș, cioclii Covrig-Guvid fac pe epidemiologii pe carcasa jocului rege

Cu speranțe reînnoite la debutul pe banca tehnică a alb-violeților a noului lor antrenor principal, Nicolae Croitoru, și după o pauză competițională de două săptămâni, Politehnica Timișoara a revenit astăzi la matineu cu nădejdi sporite pe terenul ialomițean pe care se califica în urmă cu 25 de zile în optimile Cupei României – fază în care va primi la finele lunii replica Rapidului, însă n-a bisat la Slobozia, unde, pe ploaie și pe un teren înfundat, gazda Unirea s-a impus pe puncte la mijlocul sezonului regular cu același scor, 1-0, în urma unui corner puțin după pauză. Și doar o fază fixă ar fi putut face diferența în condițiile în care, după cum remarca Nicolae Croitoru, ”a fost mai mult o luptă în noroi. Şi eu m-am întrebat dacă e OK să se joace pe un astfel de teren. Nu putem să discutăm despre fotbal.” Într-adevăr, acesta este sportul rege românesc de Liga 2, nevoiaș și sărăcit, dar și necompetitiv în măsura în care o altă partidă de la ora 11 a avut un deznodământ de maidan tot în sud-est, 0-7, efecte ale iresponsabilității și incompetenței peste ani a păstorilor fenomenului și societății în general. Scor sătesc în Liga 2 la Brăila, teren noroit și de maidan în Liga 2 la Slobozia, ilustrate ale contrastului între lipsa susținerii peste ani a sportului în ansamblu și a fotbalului în particular, și preocuparea morbidă a cioclilor Covrig-Guvid să facă pe epidemiologii pe carcasa jocului rege, ultimă ”nevoie” a lumii arenelor după carantina și absurditățile din 2020 încoace ale mascaradei ”pLandemiei”. Sau cum să-ți cheltuiești inconștient energiile și resursele în cele mai profund greșite direcții. cu impuneri tiranice și fără justificare, în locul sprijinului de care toată suflarea ar avea nevoie. 

AFC Unirea 04 Slobozia – Politehnica Timișoara n-a fost fotbal ci un soi de polo pe apă pe gazon, sport la mâna hazardului și la cheremul cerurilor, fotbal românesc de Liga 2 pe terenurile desfundate ale unei țări prădate din exterior și de către cozile de topor din interior mai ca în vremuri demult apuse. Iar furtul este chiar și mult mai intens din martie 2020 încoace decât orice ploaie torențială, de când cu proiectul de ”achiziții publice” și astfel categorisit scriptic al Băncii Mondiale, SPRP CoVID-19, Proiect Strategic de Pregătire și Răspuns la CoVID-19 în intervalul explicit definit 2 aprilie 2020 – 31 martie 2025, românii având nevoie de toate cele – de la spitale și școli până la terenuri de fotbal, dar tocmai banii lor fiind în schimb cu larghețe risipiți spre sărăcirea voită a nației pe cele netrebuincioase – zeci și zeci de mari și mici cumpărături fără rost și pic de justificare într-o lume normală, de la consumabile medicale sau stickere cu ”Respect” și până la utilități pentru ATI, foarte folositoare însă ocultei satanice mondiale și executanților săi din colonii pentru a-i speria cu covrigi-guvizi și a-i ”băga în boală” cu ”protocoale de tratament” pe naivii înfricoșați prin intensa propagandă oficială pe pielea unei nații imunizate la discursurile ceaușiste, dispensabili apoi pe lumea cealaltă via oxigenul ”vieții” din Terapia Intensivă.

Fotbalul ar avea nevoie de Terapie Intensivă pentru a-și putea desfășura firesc activitatea în anticamera elitei, şi nu pe terenuri îmbibate cu apă precum astăzi în Bărăgan, unde ialomițenii lui Mihalcea s-au acomodat mai bine condițiilor improprii și au smuls punctele de o manieră previzibilă, în urma unei faze fixe, soluție de avarie.

Sport și fotbal în avarie, ”băgate în boală” de bestiile executante în colonii ale urzelii ocultei satanice mondiale, printre efectele bolii numărându-se și jocurile fără spectatori în tribune, caz valabil și la Slobozia, sau mă rog, doar cu cei vaxxinați, iar pentru înțepat a se citi ”marcat”. Din nefericire, morbidă realitate. 

Chiar nu se dumiresc toți cei implicați în fenomen că greutățile și constrângerile nu sunt doar coincidențe întâmplătoare, ci componente ale unei malefice mari scheme? De la nevoi în timp și sărăcire exacerbată prin ”pLademie”, și până la condiționarea psihologică a populației, prin îndepărtarea artificială indusă între oameni – forțare a fibrei sociale, fie ei protagoniști sau iubitori ai sportului…

Altfel, dacă ar fi repetat succesul de pe același teren din 16-imile Cupei României, ”Poli” ar fi legat în premieră două victorii în noua ediție a Ligii 2 și ar fi săltat în clasament peste Unirea Slobozia, dar așa, a suferit a treia înfrângere la zero din totalul de 6 în 10 etape ale campionatului în curs, respectiv al treilea eșec consecutiv afară în eșalonul secund, postură din care se vede nevoită să găzduiască ”dubla” care bate la ușă, cu concitadina Ripensia etapa viitoare și cu Rapid în Cupa României. Localnice vecine ierarhice cu câte 10 puncte după 10 runde, anunțându-se un duel direct al suferindelor.

Iar cum ”violeții” au un bilanț negativ acasă în prima jumătate a sezonului regular, 4 1 1 2 4-4 4 puncte, sunt nevoiți să sufle și-n iaurt, și palmaresul în deplasările Ligii 2 luând-o încet la vale: 6 2 0 4 7-11 6 puncte. Cu același deficit al ineficacității, 11 reușite în zece apariții, golaveraj 11-15, aproape identic celui al Ripensiei, 10-15.

A fost deja a opta deplasare a poliștilor în noul sezon din august încoace, din care nu mai puțin de 5 în sud-estul îndepărtat al țării, a doua în Ialomița, iar cea de astăzi a fost cât se poate de… plouată.

Nu s-a putut juca fotbal, a fost echilibristică pe bază de lansări lungi și evitarea zonelor inundate, astfel încât puține alte considerente s-ar putea lua în seamă. Ce-i drept, ”Poli” a avut prima oportunitate deja în primul minut, dar reluarea lui Zaluschi din careu la lovitura liberă a lui Ignea a fost imprecisă, după care gazdele au preluat hățurile în jumătatea de teren timişoreană iar după trei cornere la rând Traşcu a finalizat pe lângă poartă trei minute mai târziu.

Minutul 22, la mijlocul primei părți, mai aducea o fază mai periculoasă la poarta lui Murariu, care l-a blocat pe Bolohan în preajma careului mic, acelaşi goalkeeper fiind pus la încercare peste alte două minute, când a deturnat însă peste bară execuţia din fază fixă a căpitanului Constantin Toma.

Iar jocul a continuat pe ploaie cu atacurile gazdelor pe terenul tot mai plin de bălţi, în timp ce alb-violeţii au încercat câteva contraatacuri, fără succes. Următoarea ocazie notabilă s-a ivit în ultimul minut al primei reprize, când Murariu nu a reuşit să reţină un balon trimis cu pământul din lovitură liberă, din lateral, iar mingea a sărit afară dintr-un adversar, acordându-se eronat corner.

Fazele fixe puteau face diferența, lecție însușită de uniriști la pauză de la Mihalcea, iar după un nou corner al ialomițenilor, deja în minutul 48, balonul a fost respins până la Răzvan Greu, al cărui șut plasat cu dreptul în stânga lui Murariu a decis destinația punctelor: 1-0.

Presiunea gazdelor a mai scăzut după deschiderea scorului, dar Politehnica, apelând la Benzar din minutul 59 – primă schimbare a meciului, nu s-a descurcat nici în continuare foarte bine pe suprafaţa plină de apă, spre final ialomițenii efectuând 4 modificări – în ultimul sfert de oră, iar ”violeții” încă două. Și totuşi, minutul 87 putea aduce egalarea, însă Andrei nu l-a putut învinge cu un şut din 12 metri pe Gurău: tot 1-0.

Să bați aproape o țară întreagă pe șoselele vai de lume ale unei nații furate ca-n codru și la drumul mare pentru 90 de minute de chin pe un gazon impracticabil, iată o ilustrată din România reală, cu un sport și fotbal sabotate și acestea, minciuna prefabricată purjând în schimb necontenit dinspre prostituatele ”sistemului”, cu ”cazuri” de covrig-guvid pe post de sperietoare pentru expedierea naivilor spre abatoare via vaxxin. Crunt și brutal. 

Politehnica, rămasă cu 10 puncte pe locul 13, același, dat fiind că Ripensia a coborât în urma ”violeților” pe seama pasivului mai mare la golaveraj, dar Csikszereda a săltat încă de joi peste ambele bănățene. Rezultatele etapei a X-a și programul rundelor 10-11 în Liga 2, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.

Nicolae Croitoru, noul antrenor principal al Politehnicii, a spus după debutul său pe banca timișorenilor: „Din păcate putem să vorbim mai puţin de fotbal astăzi, a fost mai mult o luptă în noroi. Eu nu pot să remarc decât atitudinea foarte bună pe care întreaga echipă a avut-o, pe toată durata jocului. Din păcate am pregătit ceva întreaga săptămână şi nu am mai putut aplica nimic. Nu a fost decât un joc de luptă. Şi eu m-am întrebat dacă e ok să se joace pe un astfel de teren. Pentru că, repet, nu putem să discutăm despre fotbal. Mingea nu sărea… Au fost multe contacte, puteau să apară şi accidentări. Decizia nu ne aparţine nouă. Rămânem cu părerea de rău, după un joc în care am luptat şi am făcut efort şi am avut o atitudine foarte bună, nu am reuşit să scoatem mai mult… Pamfile va intra în programul echipei de luni… Pe Moţiu am preferat să-l lăsăm să joace 90 de minute(în Liga Elitelor), în condiţiile în care avea posibilitatea să facă deplasarea şi să joace puţin sau deloc. Atunci, fiind şi un jucător foarte tânăr, e important să aibă minute la final de ciclu săptămânal.”

Unirea Slobozia: Gurău – Traşcu, Al. Dinu, Perju, Toma (cpt.) – Coadă, Cruceru – Bolohan (minutul 75, M. Savu), Greu (75, S. Ivan), Mustacă (86, M. Matei) – Afalna (90+4, I. Stoica).

Pe bancă: Poiană – Dorin Radu, Eavaz, D. Mihai, M. Lemnaru.

Antrenor: Adrian Mihalcea.

Politehnica Timișoara: Murariu – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Oanea – Lazăr (minutul 84, Bocşan), Ignea – Ursu (77, Bîrnoi), Zaluschi (59, Benzar), D. Andrei – Gerbi.

Pe bancă: Păduraru – Denis Radu, S. Costea, Haţegan.

Antrenor: Nicolae Croitoru.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Fotbal românesc de Liga 2 în farsa ”pLandemiei”. Slobozia – Poli 1-0, ”mai mult o luptă în noroi. Şi eu m-am întrebat dacă e OK să se joace pe un astfel de teren. Nu putem să discutăm despre fotbal.” În loc să susțină fenomenul sărăcit și nevoiaș, cioclii Covrig-Guvid fac pe epidemiologii pe carcasa jocului rege

  1. Daniel spune:

    Dumnezeu să vă ajute și apere, să vă lumineze și îndrume calea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: