FOTO. 5-2 (3-1) de la 0-1 cu Atletico și Albina e campioană de toamnă în Seria a II-a din Municipal Timișoara

Prima zi de luni din noiembrie a fost aproape ca de primăvară și a îmbiat la fotbal, disputat în cadrul Campionatului Municipal Timişoara. Astfel, de la ora 15 s-au jucat două meciuri în penultima etapă a turului din Seria I, și anume ACS Ghiroda II – Luceafărul Timişoara 3-2 (1-1) şi ASU Politehnica II – AS Seceani II 6-1 (5-1), iar în devans din ultima rundă a stagiunii de toamnă din Seria a II-a cei din Albina au trecut de Atletico Timişoara cu scorul de 5-2 (3-1) iar trupa lui Vasile Popaluca va hiberna în consecință pe locul I, indiferent de rezultatele din ultimele două etape. Pe de altă parte, Timișul Șag a depus o cerere la AJF Timiș pentru a retrage echipa a doua din campionat iar toate rezultatele înregistrate cu această formație se vor anula.

Dar iată câteva amănunte și fotografii de la victoria grupării din Albina, campioană de toamnă în Seria a II-a din Campionatul Municipal Timișoara.

Surprinzător, oaspeţii de la Atletico au deschis scorul în minutul 16 al partidei de după-amiază, dintr-o centrare a lui Dancia de pe flancul stâng, reluată cu capul din 12 metri de Liviu Ardel, care a marcat în poarta goală, goalkeeper-ul fiind depăşit de minge: 0-1.

Bucuria a fost însă de foarte scurtă durată întrucât gazdele au egalat după numai un minut prin Cosmin Aruxandei, la o centrare a lui Făniţă de pe flancul drept: 1-1. Avea să fie 2-1 pentru lider când portarul Mercescu a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Doru Banu pentru un fault comis de apărătorul buturilor asupra lui Crainic.

Rezultatul la pauză a fost stabilit de Gabriel Marcu în urma unui contraatac finalizat cu un şut la colţul lung din 16 metri: 3-1.

În mitanul secund, o nouă lovitură de pedeapsă acordată de arbitru în minutul 56, tot pentru un fault comis în careu de un fundaş, transformată fiind de acelaşi Mercescu, care a reuşit ”dubla”, ridicând scorul la 4-1. Care a luat proporţii zece minute mai târziu prin golul lui Daniel Lazăr.

Vizitatorii au făurit în replică o bijuterie de gol prin Adrian Liviu Ardel, din lovitură liberă de la 18 metri, direct la păianjen, stabilind rezultatul final.

Albina: Ionuţ Mercescu – Alin Aruxandei, Lucian Durlă, Daniel Lazăr, Gabriel Marcu, Ionuţ Grigore, Raul Crainic, Lucian Făniţă, Raul Tripşa, Cosmin Aruxandei şi Dudan Barb.

Antrenor Vasile Popaluca.

Au mai jucat: Florin Lazăr, Emil Dolomeţ, Silviu Ilieş şi Andrei Szalai.

Pe bancă: Ioan Roşu, Raul Dolomeţ şi Sorin Stoica.

Atletico: Alin Dăbâcă – Caius Gîrba, Cristian Dancia, Constantin Chiriac, Florin Brândaş, Marius Popescu, Răzvan Olari, Constantin Luţă, Claudiu Gazibara, Adrian Liviu Ardel, Florian Rada.

Antrenor-jucător: Cristian Dancia.

Au mai jucat: Ion Iacovonea, Doru Basaraba şi Darius Mihalka.

Arbitri: Doru Banu – Dan Helgiu şi Denis Lupea. Observator: Paia Pecarov.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: