FOTO. 70 de veterani ai Făgetului în frunte cu decanul de vârstă Traian Manea, dintr-o generaţie interbelică, 1937, reuniune de suflet şi joc de old-boys: 1-1

Octogenarul Traian Manea s-a numărat printre cei circa 70 de „veterani” ai fotbalului făgeţean care şi-au dat întâlnire la începutul săptămânii la o reuniune de suflet, cu depănare de amintiri, cu povestioare despre fotbal şi viaţă, dar şi cu un joc de Old-Boys, încheiat frăţeşte la egalitate, totul completat cu o masă festivă. Fotbalul uneşte iar sufletiştii săi îi împărtăşesc împreună frumuseţea. Câteva detalii şi fotografii de la stadionul din Făget. 

Generaţiiile de Old-Boys din fotbalul Făgetului – cel mai estic oraş al judeţului Timiş, au avut parte de un eveniment festiv, reunindu-se pentru a juca un meci pe gazonul verde, strângându-se apoi în jurul mesei festive, la depănat amintiri din jurul frumosului sport.

O zi cu emoţii şi multe amintiri pe arena de fotbal a Făgetului, luni după-amiază, când  veterani au retrăit senzaţii de altădată în decursul a două reprize a câte 20 de minute, încheiate la egalitate, 1-1, marcatori pentru „Lupii galbeni” fiind Călin Dorca, iar pentru „Roşii” Macedon Moldovan, zis Make. 

Nu în ultimul rând prin a semnala prezenţa notabilă a decanului de vârstă Traian Manea, octogenar din generaţia 1937, la „polul opus” de vârstă fiind „mezinul” Lucian Magheţ, din generaţia 1977.

Onorând cu prezenţa aproximativ 70 de foşti jucători de fotbal, dintre care-i amintim pe MANEA TRAIAN – dintr-o generaţie interbelică, CERNESCU DOREL – născut în anul 1948, MUNTEANU PETRU – tot din generaţia 1948, TOTH ŞTEFAN – 1950, POTERAŞ DUMITRU – 1951, IANCU ADRIAN – 1955, NOVAC GHEORGHE – 1955, CARAGEA GHEORGHE, STĂNESCU GHEORGHE, ISPAS IONEL şi TONŢ IOAN – cvartet din generaţia 1956, BROICEA DORU – 1957, VARGA ALEXANDRU – 1959, sau GHEŢA MIRCEA, din generaţia 1959.

Mai jos, fotografii de la stadionul din Făget, actuala generaţie în activitate care reprezintă la zi oraşul est-timişean în Campionatul Judeţean al ligii a V-a, mai exact în Seria a III-a, fiind în săptămâna precompetiţională înaintea demarării sezonului 2023-2024. Competiţie care se arată a avea parte de o retragere în pragul startului, cea a Banatului Teremia Mare, al cărei loc în Seria I va fi preluat de Chinejana Chinezul Satchinez – revenită aşadar în Seria I din Seria a II-a, în cadrul căreia poziţia eliberată va fi „acoperită” de ACS Kids Sânmihaiu Român.

Programul etapei I şi componenţa celor 3 serii din eşalonul 5 timişean sub egida AJFT, pe coloana tradiţională a datelor tehnice a secţiunii Fotbal, cu rezultate, programe ale rundelor şi ierarhiile la zi, din SuperLiga şi până în fotbalul „mic”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: