FOTO. Anagor, hat-trick pe sintetic între minutele 20 și 48: LPS Banatul U17 – Peciu Nou 0-3. Declarații Grunță, Popaluca

Primul sfârșit de săptămână din februarie a adus vreme însorită iar fotbaliștii aflați în pregătiri au completat antrenamentele cu noi jocuri de verificare. Unul dintre numeroasele meciuri amicale a fost LPS Banatul U17 – CSO Peciu Nou 0-3. Câteva detalii și fotografii. Alte rezultate, într-o consemnare separată.

Meciul de pregătire s-a jucat sâmbătă de la ora 13 pe ”sinteticul” de la grupul de terenuri ”Adrian Stoicov” și a fost câștigat de liderul ligii a patra, campion de toamnă al Diviziei D Timiș, toate cele trei goluri fiind marcate de Ifeany Anagor, hat-trick în minutele 20, 36 şi 48.

Gruparea juvenilă a introdus pe parcurs mai multe rezerve decât formația divizionară ”D”.

LPS Banatul U17: Antonescu -Topârcian, Cristea, Băluțoiu, Ureche, Ștefan, Dobricean, Rancov, Liel, Ștefanciuc, Murgoci.

Antrenori: Ovidiu Vîlceanu și Mădălin Grunță.

Au mai jucat: Banciu, Ranga, Benghia, Bejan, Gângu, Onu.

Peciu Nou: Rusu – Rosenblum, Matei, Capstrâmb, Negruţ – Cornel Bud, Vlad, Schipor, Giuricici – Denis Bud, Anagor.

Antrenori Vasile Rupa şi Răzvan Popaluca.

Au mai jucat: Doboşan, Sevici, Alex Mureşan şi Teslariu.

Mădălin Grunță (LPS Banatul): ”Un meci foarte bun făcut de echipă noastră împotriva unei echipe de seniori bine disciplinată tactic și tehnic. Ne bucurăm că reușim să jucăm cu echipe bune de seniori și să le punem probleme. Copiii noștri sunt într-o continuă dezvoltare și sperăm să dăm cât mai mulți fotbaliști pentru fotbalul mare și munca noastră să se vadă în viitorul apropiat.”

Răzvan Popaluca (Peciu Nou): ”Un test bun pentru noi, chiar dacă a fost o echipă de juniori. Dar sincer vă spun, au lăsat o impresie foarte bună, chiar dacă au pierdut. Se vede că fac antrenamente zilnic şi sunt bine pregătiţi fizic, plus au vreo 4-5 jucători foarte  talentaţi, care ne-au pus probleme. Ne pregătim în continuare cu meciuri de verificare, iar următorul meci îl vom juca în compania celor de la CSO Deta.”

Fotografii de Iosif Canea

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: