FOTO. AS Seceani – Avântul Periam 1-1. Etapa de la mijlocul turului în D Timiș, cu cele mai darnice gazde: doar un succes, 6 goluri și 7 puncte

Pentru a cincea oară în noul campionat al ligii a patra timișene, formațiile vizitatoare au luat mai mult de jumătate dintre punctele puse în joc într-o etapă, în cazul rundei a șaptea dominând echilibrul iar doar în prima, a treia respectiv a patra mai multe rămânând în fieful organizatoarelor.

Dar etapa ce a marcat în weekend mijlocul turului în Divizia D Timiș a fost cea mai favorabilă oaspeților, autori a 4 victorii dar și cu patru rezultate de egalitate în cont, amfitrionii fiind nevoiți să se rezume la un singur succes, repurtat cu 1-0 dintr-o lovitură de la 11 metri fructificată de portarul Voinței Mașloc în prelungiri.

Gazdele au izbutit de fapt să marcheze de numai 6 ori în cele 9 partide din runda a noua, și niciodată mai mult decât un gol, strângând doar 7 puncte din totalul de 27 puse în joc.

Începută în septembrie, etapa din weekend s-a încheiat cu cele 3 partide de duminică de la ora 17, și în una dintre acestea gazdele înscriind abia pe final, și anume în remiza AS Seceani – Avântul Periam 1-1 (0-0), de la care revenim mai jos cu câteva fotografii.

Intrat în minutul 80, Marius Pop a egalat cu un lob de la 25 de metri, prin care l-a surprins pe portarul Avântului, Ulmet, AS Seceani înregistrând astfel a treia remiză pe teren propriu, după cele din etapa întâi respectiv a treia. Oaspeţii în alb-albastru-negru din Periam deschideau scorul în minutul 75 cu un şut de la 16 metri la colţul lung, în urma unei faze personale purtate de Victor Toma pe flancul drept, însă Avântul n-a izbutit și cel de-al treilea triumf consecutiv în deplasare, mulțumindu-se în schimb cu întâia remiză în actuala campanie.

Arbitri ai partidei de la Seceani au fost Elvis Nanu – Gabriel Goloşie şi Ariel Copaci iar observatori Ioan Franţ şi Raul Dragomir, toţi cinci din Lugoj. (* clic pe imagine pentru mărire; foto: Cosmin Poenar)

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: