FOTO. Atletico Timișoara – Auto 2-3 (1-1) la finele etapei a VI-a în Seria 3 de ”Promoție”, liga a VI-a. Fostul internațional Dancia, fac-totum: trasează și terenul, deschide scorul

Mijlocul săptămânii a adus deja încheierea unei noi runde de meciuri în grupa ”timișoreană” a Ligii a 6-a ”Promoție” Timiș, spre finele turului întrecerii. Luni şi ieri – marţi, s-au jucat partidele Srbianca – Timișul Urseni, rezultat 5-3, ASU Politehnica – CFR  2-3 şi CSC Ghiroda și Giarmata Vii – AS Roma Florin Pădurean 7-1, contând pentru etapa a VI-a în Seria a III-a ”timișoreană” din eșalonul 6, iar ultima întâlnire a avut loc în această după-amiază: Atletico Timişoara – FC Auto Timişoara 2-3 (1-1). Câteva detalii și fotografii…

Cu 25 de minute înaintea orei de start a căderii de cortină peste o nouă rundă din grupa ”timișoreană” a ”Promoției”, fostul internațional român Cristian Dancia se îndeletnicea a pune la punct cele necesare pentru începerea meciului, fac-totum chiar și trasând limitele suprafeței de joc. Mentalitatea dobândită fără doar și poate inclusiv în experiențele peste hotare îi servește a avea asemenea abordări firești în alte societăți, un bun exemplu în bătătura mioritică, unde mulți nu s-ar demite, n-ar fi de nasul dumnealor… 

Iar după o ploaie cu piatră, timp de 5 minute, a început şi acest ultim joc al etapei. Și din nou au fost nevoite gazdele, precum săptămâna trecută, să-şi schimbe echipamentul de joc, poate de bun augur dacă ne luăm după deschiderea de scor reușită încă din primul sfert de oră la o fază bine lucrată de Cristian Condescu, Zoltan Rada şi Cristian Dancia, care a înscris cu un şut pe jos de la 16 metri, în dreapta portarului: 1-0 în minutul 12. 

Oaspeţii din Freidorf au egalat la momentul oportun, înaintea pauzei, prin Gongeanu, din apropiere, în urma unei centrări de pe dreapta a lui Butaru: 1-1 în minutul 45.

Iar la reluare veteranii lui Ovidiu şi Laurenţiu Ignea au luat conducerea prin golul marcat de Cristian Faimoc în minutul 62: 1-2. Răsturnare de scor.

Majorat zece minute mai târziu, tot Faimoc reuşind ”dubla” şi asigurând un avans mai confortabil pentru vizitatori: 1-3.

Atletico a redus din handicap pe final, 2-3 în minutul 85, la o acţiune personală a juniorului David Iacovoanea. Dar nu a fost suficent iar gazdele au suferit o nouă înfrângere, mai având de aşteptat până la prima victorie.

În schimb, cu acest succes, FC Auto a urcat pe locul secund în Seria a III-a, cu 12 puncte. 

La gazde au jucat Cristian Dancia, Constantin, Luţă sau Eduard Popescu, fără a lipsi însă juniori născuţi în 2006 precum David Iacovoanea, Alex Buzatu, Marius Daniel Hojda, Dorian Santa ori Nikolas Vascan. A lipsit în schimb de această dată Sorin Vlaicu, dar şi alţii…

La oaspeţi au jucat fraţii Ovidiu şi Laurenţiu Ignea, ”Piticu” Crişan, Mureşan, Butaru, Gongeanu, ”Bebe” Faimoc (Sr.) şi Ionuţ Pitic, dar şi Cristian Faimoc precum şi doi juniori din generația 2006, David Leanu şi Patrick Szimoniz. De mentionat ca rezerva lui Crişan a fost Alex Mureşan, dar şi veteranul Faimoc l-a înlocuit pe Gongeanu.

Fotografiile

Etapa viitoare: Timișul Urseni – Atletico, AS Roma Florin Pădurean – Srbianca, CFR – Ghiroda și Giarmata Vii, FC Auto – Politehnica.

Clasamentul

CSC Ghiroda și Giarmata Vii 6 5 0 1 29:10 19 15
        Auto Timișoara 6 4 0 2 17:14 3 12
        AS Roma Florin Pădurean 6 3 2 1 19:15 4 11
        ASU Politehnica 5 3 1 1 25:11 14 10
        CFR Timișoara 6 2 1 3 25:28 -3 7
        Srbianca Giuchici 6 2 1 3 22:27 -5 7
        Timișul Urseni 5 1 0 4 11:22 -11 3
      Atletico Timișoara 6 0 1 5 13:34 -21 1

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: