FOTO. Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: Tricoul 1 Iunie Timişoara – Vulturii Comloşu Mare 2-3 (2-2)

Ultimul weekend din Cireșar aduce și runda finală în liga a cincea, Campionatul Județean Timiș, etapa de la încheierea sezonului 2016-2017 propunând sâmbătă de la ora 11 un joc în estul Timișoarei…

Unde sărbătoarea cartierului Plopi a fost însă umbrită de victoria vizitatorilor din Comloșu Mare, de la Vulturii, care s-au impus în fief-ul trupei lui Ioan Neamţu, învinsă după ce a deschis repede scorul, deja în minutul 5, prin ”arma secretă” a albaştrilor, Răzvan Bagiu.

Însă după un sfert de oră oaspeţii au egalat prin Marius Haraga, cu un şut din marginea careului de 16 metri, la colţul lung, în dreapta portarului: 1-1. Bucuria vizitatorilor a fost de scurtă durată, căci acelaşi Bagiu a înscris din lovitură liberă de la 17 metri, în dreapta portarului: 2-1.

Dar cu opt minute înainte de pauză același Haraga a egalat și pentru a doua oară în contul oaspeților, semnând ”dubla” personală. La reluare, după nici 10 minute, Daniel Coforea a şutat spre poartă iar goalkeeper-ul Jurcuţ a respins cu ambele mâini în faţă, mingea ajungând tot în calea sportivului Vulturilor, care a fost mai pe fază și mai iute la balon, înscriind golul victoriei pentru echipa sa, preluată de Ovidiu Ştefănescu, întrucât Octavian Popescu şi-a înaintat demisia în etapa 27, după înfrângerea suferită acasă cu Plavii Delia Sâmpetru Mare, 1-2.

Iar cu această victorie cu 2-3 roșu-albaștrii din Comloşu Mare s-au salvat în ceasul al 12-lea de la retrogradare…

*

Tricoul 1 Iunie: Nicolae Jurcuţ – Bogdan Preda, Gianis Telios, Alexandru Zaiţ, Daniel Motreanu, Valentin Păunescu (min. 65, Ştefan Laszko), Ionuţ Blejdea (min. 60, Mihai Mateică), Alexandru Hartapuc, Ionuţ Mitran, Răzvan Bagiu, Roland Ritter.

Antrenori: Ioan Neamţu şi Gheorghe Potra.

Vulturii: Vladislau Plotenco – Ionuţ Deac, Daniel Cotârleţ, Alex Lucaciu, Marius Haraga (min. 60, Ioan Ursachi), Bogdan Dospinescu (min. 65, Daniel Tripunescu), Marcel Bota, Daniel Sturza, Daniel Coforea, Nicuşor Vasiliu.

Antrenor: Ovidiu Ştefănescu.

Pe bancă Alexandru Fâşie.

Arbitri: Răzvan Drăgoi – Raul Ghiciulescu şi Bogdan Gheorgheoiu. Observator Iulian Spătaru.

*

La cald…

Ioan Neamţu: ”Chiar am dorit să încheiem campionatul cu o victorie dar 6-7 jucători mi-au lipsit, au plecat mai repede în vacanţă. Asta nu scuză această înfrângere dar cu mare atenţie puteam scoate un rezultat favorabil. Ne-am văzut repede învingători, după ce am deschis rapid scorul, însă după aceea nu le-a mai ieșit nimic. Asta este, mergem mai departe. Încă o dată vă spun că îmi pare rău că am pierdut”.

Ovidiu Ştefănescu: ”Sunt foarte bucuros de această victorie obţinută în deplasarea efectuată la Timişoara, în faţa celor de la Tricoul. Eu cred că am meritat victoria, chiar puteam să câştigăm şi mai clar dar aţi văzut ce ocazii am avut. Iar în final puteam să fim egalaţi dar noroc în portarul meu, care a respins mingea de lângă bară, de jos”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: