FOTO. CS Phoenix Buziaș, tricouri și medalii pentru campionii Seriei a III-a din ”Județ”: 11-1 (2-0) cu Electrica

Echipa fotbalistică de seniori a orașului timișean Buziaș a fost răsplătită pentru câștigarea campionatului în Seria a III-a din întrecerea ligii a V-a județene, izbândă conturată în avans și înainte de termen prin încă un triumf concludent în cursa pentru promovarea în eșalonul patru. Sâmbătă, între meciurile din etapa a 26-a în Campionatul Judeţean Timiș, și unul din Seria a III-a tranșat categoric: CS Phoenix Buziaş – ACS Electrica 1929 Timişoara 11-1 (2-0).

Liderul detașat al Seriei a III-a în liga a V-a și-a păstrat procentajul maxim de puncte și după victoria obţinută cu patru runde înainte de final, devenind club campion al Seriei a III-a. CS Phoenix a găzduit sâmbătă de la ora 17 meciul cu timișorenii de la Electrica, succesul conturându-se la un scor fără alte comentarii.

Rareş Mircovici a marcat pentru fruntași în minutele 7 și 62, Dan Şandru în minutele 40, 46, 59 și 66, Sergiu Precupanu în minutele 49, 51 și 70, iar Caius Marta în minutul 55 din lovitură de la 11 metri dar şi în minutul 80, pe când pentru oaspeți a înscris mai apoi golul de onoare Andrei Rigo (min. 83).

Cele mai frumoase reușite au fost în contul decarului Caius Marta, de la circa 38 de metri, sub transversală, respectiv din gheata lui Rigo, din lovitură liberă de la 17 metri, direct în vinclu.

După încheierea meciului, într-o ambianță cu fumigene, au fost împărțite tricourile și medaliile campionilor Seriei a III-a, dar și trofeul județean, Phoenix promovând astfel în liga a patra. Premierea a fost efectuată de Romeo Malac, Florian Mierea şi Zaharie Ciev. 

*

CS Phoenix Buziaş: Rusu – cpt. – Borca (min. 63, Loga), Radu, Bălan (min. 63, Ciceo), Claudiu Ardelean, Claudiu Groza, Marta, Potocianu, Mircovici (min. 70, Roberto Ardelean), Şandru (min. 80, Drăgan), Precupanu.

Antrenori: Sorin Tomoş şi Codrin Roşu.

Rezerve: Cîrstean, Chişiţă, Bârză.

Electrica Timişoara: Chira – Paşcălău, Rigo, Bînzar, Hădărugă (min. 65, Candreanu), Braşoveanu, Ilea, Olărescu, Dănilă (min. 80, Floarea), Mohorîta (min. 65, Nica), Sîrb.

Antrenori: Remus Steop şi Gheorghe Ilici.

Pe bancă: Antonescu, Bălan.

Arbitri: Raul Ciev – Călin Cimponeriu şi Horaţiu Lotrean. Observator de arbitri Nicolae Grigorescu, iar delegat de joc Ionel Poclid.

Fotografii realizate de Iosif Canea

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: