FOTO. Cupa Radel&Hahn la 2009, turneu internațional la Șag de Ziua Copilului, ținut și câștigat de Atletico Timișoara, cu golgeterul Buță. Markovic (Proleter), Udrea (Timișul) și Gheorghiță (Ripensia), premii individuale

Ziua Copilului a fost punctată prin mai multe evenimente rezervate celor mici și pe dreptunghiul verde, iar unul dintre acestea s-a derulat la început de iunie și pe terenul campioanei de toamnă la nivelul seniorilor în Divizia D Timiș, CS Timișul Șag. Asociaţia Clubul Sportiv Atletico Timisoara a organizat la Șag de Ziua Copilului turneul internațional juvenil dotat cu ”Cupa Radel & Hahn”, dedicată aspiranților de la categoria de vârstă 2009, fiind vorba despre un bun început, ediția inaugurală a întrecerii.

La care au participat patru echipe, dintre care trei din Timiş, două fiind ale cluburilor timișorene Ripensia și Atletico – grupare organizatoare, iar una a gazdei CS Timișul Şag, respectiv una de peste hotare, FK Proleter Zrenjanin din Serbia.

Toate meciurile s-au jucat pe un gazon foarte bun în sistem turneu cu partide a câte două reprize cu durata de 15 minute, arbitrate de Alexandru Maxim.

Au fost peste 4 ore de fotbal jucat de copiii de 8-9 ani, meciurile începând la ora 13 şi încheindu-se după ora 17, iar Atletico a învins în toate cele 3 întâlniri disputate, la căderea de cortină prin a reveni de la 0-2.

Am asistat la 25 de goluri în șase jocuri, rezultatele fiind după cum urmează: Atletico Timişoara – Timişul Şag 4-0, Ripensia Timişoara – Proleter Zrenjanin 0-0, Ripensia Timişoara – Atletico Timişoara 3-5, Proleter Zrenjanin – Timișul Șag 0-1, Timişul Şag – Ripensia Timişoara 0-6 şi, în ultimul meci, Atletico Timişoara – Proleter Zrenjanin 4-2, după ce sârbii au condus cu 0-2.

În ierarhie, locul I a fost ocupat de Atletico Timişoara, antrenată de Adrian Bungău, cu linia de clasament 3 3 0 0 13-5 9 puncte, urmată pe poziția secundă de copiii secund divizionarei Ripensia Timişoara, antrenați de Cătălin Lungu, cu bilanțul 3 1 1 1 4-5 4 puncte, iar pe locul trei de CS Timişul Şag, antrenată de Florin Damian, 3 1 0 2 1-10 3 puncte, locul patru rămânând sârbilor de la Proleter Zrenjanin, cu antrenorul Zoran Lisica la cârmă (3 0 1 2 2-5 1p).

S-au efectuat și nominalizări individuale, titlul de cel mai bun portar fiind acordat lui Marius Udrea de la Timişul Şag, cel mai tehnic jucător fiind desemnat Andrei Gheorghiţă (Ripensia) iar cel mai bun jucător, Vuken Markovici de la FK Proleter Zrenjanin, în vreme ce golgeter a devenit David Buță de la Atletico Timișoara.

Evenimentul a fost completat de festivitatea de premiere a celor patru echipe, acordându-se cupe, medalii şi tricouri, premiere efectuată de finanţatorul turneului, Gerald Piller, și primarul localităţii Șag, Flavius Roşu. Iar după premiere a urmat și un meci al foştilor fotbalişti, de veterani, între echipele Atletico Timişoara şi Spar Wiesen, austriacă, încheiat cu victoria localnicilor cu 5-2.

Antrenorul echipei Atletico Timişoara, Adrian Bungău, a mulţumit sponsorilor Radel & Hahn, Hotelului Exclusiv, Primăriei Șag şi în special managerului grupării locale CS Timişul, Adrian Ianoşev, pentru asigurarea derulării în cele mai bune condiţii a evenimentului cu notă inaugurală şi în general pentru sprijinul acordat.

Fotografiile…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: