FOTO. Duel fruntaș în liga a VI-a ”Promoție” Timiș învăluit în fum: Obilic – Ionel 6-0 în Plopi în Seria I

Consemnam aseară pe marginea victoriei categorice a celor de la AS Obilic Sânmartinu Sârbesc Fotbal 1931 în întâlnirea primelor două clasate la egalitate de puncte din Seria I în liga a VI-a ”Promoție” Timiș, 6-0 (2-0) în etapa a XV-a cu AS Viitorul Ionel, iar acum revenim cu fotografii de la meciul jucat duminică de la ora 18 pe terenul din cartierul Plopi.

În turul campionatului, în toamnă, Obilic se impunea cu 3-0 în aceeași întâlnire directă din 26 septembrie 2021, în runda a V-a, pe ”Comunalul” din Sânmartinu Sârbesc, iar la finele primei jumătăți a întrecerii, în etapa a X-a, același duel al fruntașelor se încheia 1-1 în revanșa de pe ”Comunalul” din Ionel, în 31 octombrie.

La început de mai a fost chiar 6-0 (2-0), detalii în plus fiind accesibile la această legătură. Și-au mai rămas 5 etape de disputat în Seria I a ”Promoției”, ultima dintre acestea urmând a programa revanșa AS Viitorul – Obilic, la Ionel. În tot cazul, cu acest succes, alb-albaștrii Obiliciului i-au întrecut pe cei din Ionel la numărul de goluri marcate în 15 apariții, 46 față de 42, Viitorul înregistrând și cel de-al treilea eșec, față de cele doar două ale ”sârbilor”.

Obilic deține 35 de puncte, Viitorul Ionel 32 iar a treia clasată dintre cele 6 ale Seriei I, și aceasta cu bilanț pozitiv, Avântul Jamu Mare, 25 de puncte.

Ultimele rezultate din ligile a IV-a, a V-a și a VI-a ”Promoție” în Timiș, precum și programul viitor și ierarhiile la zi, pe coloana datelor tehnice ale secțiunii Fotbal: aici

Fotografii de pe terenul Tricoului 1 Iunie la Obilic – Ionel 6-0.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: