FOTO. Dumbrăvița – Voința Biled 1-2. Unii ratează pe final, alții înscriu: al 5-lea succes la rând

Seria succeselor pentru băieţii lui Cornel Mihalache a continuat şi în această etapă a XXV-a a Diviziei D Timiș, triumf prin care AS Voința a ajuns la cinci victorii consecutive. Victime au fost sâmbătă de la ora 17 cei de la Dumbrăviţa, chiar pe terenul acestora.

A fost o primă repriză anostă, fără nici un şut pe spaţiul porţii, în schimb cele două tabere văitându-se mult prea mult iar partida abundând de mult prea multe faulturi de joc, sancţionate corect de arbitru lugojean Elvis Nanu, care a acordat în cele din urmă 7 cartonașe galbene şi două roşii, câte unul pentru fiecare echipă, în mitanul secund: ACS Dumbrăvița – AS Voința Biled 1-2.

Mihalache, cu o pasă excelentă pe dreapta, a generat deschiderea scorului, realizată de Berbece, care a plecat glonţ spre poartă, l-a driblat pe portarul Mikloş şi a înscris: 0-1.

Golul egalizator a fost marcat de Valentin Șofronea cu capul, din 7 metri, de unde a trimis mingea în vinclu, la o centrare de pe flancul drept a lui Bârsanu, în minutul 76. De menţionat că oaspeţii au rămas în 10 jucători înaintea golului egalizator, când Drăguş a văzut al doilea cartonaș galben, implicit pe cel roşu.

În minutul 89, Hodiş ar fi putut marca golul victoriei dar, de la 6 metri, perpendicular pe poartă, a fost intuit de Nicuşor Bogdan, care a respins cu piciorul în extremis, salvând un gol ca şi făcut. S-au arătat 5 minute de prelungiri, care au fost de folos pentru vizitatori, aceştia reuşind golul victoriei prin micuţul şi talentatul Alexandru Martinov, rămas singur cu Miklos și şutând de la 12 metri pe sub acesta, la o pasă ideală primită de la Stroe: 1-2. A mai primit cartonaşul roşu și Sorin Voicu, tot pentru două ”galbene”.

*

Dumbrăviţa: Arpad Mikloş – Oneţ, Sofronea, Vişan, Stiopu (min. 82, Moraru), Saizu (min. 88, Scrob), Rădulescu, Voicu, Hodiş, Nohai şi Bârsanu.

Antrenor, Florin Macavei, care nu i-a putut folosi pe: Bălace, Ştefan, Dancia, Iszjak, Iacob, Ciobai şi Vlăduţi, din motive medicale.

Voința Biled: Bogdan – Brustureanu, Paulevici, Alexandru Marincu, Martinov, Berbece, Tomescu (min. 46, Stroe), Meltiş (min. 88, Borşan), Mihalache (min. 70, Adrian Marincu), Costândana, Drăguş.

Antrenor: Cornel Mihalache. Pe bancă: Butoi, Chiricescu.

Au arbitrat: Elvis Nanu – Vlad Boicu şi Marius Ţepeş. Observatori: Ioan Lazăr şi Raul Dragomir.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: