FOTO. Liga Elitelor U17: LPS Banatul – Centrul de Excelență Timișoara 1-3

Cuplajul fotbalistic juvenil de pe terenul Liceului cu Program Sportiv Banatul a fost completat astăzi de la ora 14 de întâlnirea programată în devans în cadrul etapei a 21-a din Seria de Vest a Ligii Elitelor U17, LPS Banatul – Centrul de Excelenţă 1-3 (0-3). Victorie și în acest caz tot pentru vizitatori, într-un alt duel opunând codașa ierarhiei și una dintre ocupantele podiumului.

Dacă în primul joc al cuplajului juvenil timișorean scorul a fost fluviu, în schimb în cel de-al doilea meci rezultatul a fost mai strâns, însă dacă ne raportăm pe de altă parte în funcție de ocaziile de gol avute de oaspeţii din cadrul Centrului de Excelență, și această partidă s-ar fi putut încheia cu o diferență destul de categorică. Aspect cu care n-a fost însă de-acord portarul Găină, care a apărat mai bine în cea de-a doua încleștare, în progresie după prima apariție. Chiar și așa, în total a încasat 15 goluri, atât cât a apărat astăzi în cele 170 de minute pentru garniturile ”Banatului”.

De remarcat în privința reușitelor oaspeților că toate cele trei goluri pentru cei de la Centrul de Excelenţă au fost marcate cu capul, în urma unor centrări. Astfel, în minutul 15, Piţigoi a deschis scorul, servit fiind de pe flanc de Șimăndean, iar acelaşi Răzvan Piţigoi a dublat avantajul echipei sale şi Alexandru Rusu a stabilit rezultatul la pauză: 0-3.

În mitanul secund, după numai cinci minute, Şandru a fost faultat în careu iar arbitrul George Roman a indicat prompt punctul cu var, tot Șandru executând și reducând din diferenţă, ceea ce a devenit totodată și rezultatul final al partidei din Liga Elitelor U17.

LPS Banatul: Eduard Găină – Cosmin Gladun, David Hotca, Flavius Ştefăneanu, Raul Vîrvescu (min. 41, Ştefan Borza), Denis Borozan, Darius Nastai, Florin Branga, Andrei Băloi, Robert Ghebaru şi Florin Şandru.

Antrenor: Sorin Badea.

Pe bancă: Răzvan Bucşă, Cătălin Sain.

Centrul de Excelenţă: Adrian Pădure – Ştefan Kovari, Octavian Lulea, Adrian Stoianovici, Andrei Doda, Răzvan Piţigoi, Dragoş Coroiu, Patrick Peter (min. 62, Adrian Lazăr), Alexandru Rusu, Fabio Trip şi Marius Șimăndean.

Antrenor: Adrian Văsîi.

Pe bancă: Raul Barbu – Mihail Bănceanu, Denis Casian, Alexandru Talpoş şi Ştefan Dobre.

Au arbitrat: George Roman – Alin Botaş şi Alexandru Filip, iar ca rezervă Claudiu Gaitin.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: