FOTO. Ploaie de goluri, CFR până la pauză, Bejeriţa egalează la 4 pentru Atletico cu o „dublă” în minutul 75

Întâlnire locală din a doua jumătate a clasamentului Seriei a III-a „Municipală” de „Promoţie” pe terenul bun al „Voinţei”, ploaie de goluri miercuri după-amiază… pe soare în cea de-a şasea etapă din returul sezonului de primăvară, marcate până la pauză de oaspeţii vişinii de la CSF CFR 1933 Timişoara, de 4 ori, gazda ACS Atletico revenind cu încă 3 în repriza a II-a şi egalând la 4 în minutul 75, „dublă” Bejeriţa.

După Srbianca Giuchici – CS FC Chişoda 2-7 luni şi CS Giroc-Chişoda – Millenium 2 Giarmata 4-0 marţi, ACS Atletico Timişoara – CSF CFR 1933 Timişoara s-a încheiat 4-4 (1-4) miercuri în continuarea rundei a 21-a din liga a VI-a de „Promoţie” din campionatul judeţean Timiş, oaspeţii vişinii mai bine clasaţi desprinzându-se la 0-2 în primul sfert de oră şi detaşându-se la 1-4 în minutul 40, fiind însă şi ajunşi din urmă cu 3 goluri primite între minutele 55 şi 75, elevi ai ex-internaţionalului Cristian Dancia care au prins din urmă „locomotiva pufăind”.  

Claudiu Ciocârlan reducea din handicap pentru Atletico în minutul 19, înscriind pentru 1-2, la fel Cristian Ismail în minutul 55, pentru 2-4, după care Silviu Bejeriţa a marcat pentru „sudiştii” lui Atletico în minutele 59 şi 75, după ce David Bîrnaure deschidea scorul în minutul 9 şi Horea Răsădea îl majora în minutul 12, tot pentru ceferişti mai punctând George Pereni în minutul 32 şi Iulius Sarkadi, 1-4 în minutul 40.

Egalitate între timişorenele din zona locurilor 10-12, dar cu diferenţe mai mari în ceea ce priveşte punctele în cont, 9 în plus pentru vişiniii ceferişti. Şi totuşi, cu niţel noroc, Atletico ar fi putut chiar să şi câştige, pe un gazon foarte bun, cum mai rar vezi în ligi inferioare.

Rezultatele, programul şi clasamentele din fotbalul „mic” timişean, pe coloana tradiţională a datelor tehnice a secţiunii Fotbal.

ACS Atletico: Enăşescu – Gazibara, Teodorescu, Buzatu, Ismail – Brândaş, Chiriac, Claudiu Ciocârlan, Luță, Popescu, Bejeriţa.

Antrenor: Cristian Dancia.

Au mai intrat: Vlad Ciocârlan, Dobrician, Gaiţă, Damian.

Rezerve: Rada, Mihalka, Izsak.

CSF CFR 1933: Ghiţulică – Şorinca, Redzepovic, Sarkadi, Paşca, Laschescu, Soare, Bîrnaure, Casapu, Pereni, Răsădea.

Antrenor: Alex Mezo.

Au mai intrat: Sarkadi, Mihailovici, Igna, Popa.

Pe bancă: Minuţ, Dănilă, Drăghici.

Au arbitrat: Marin Cîrciumaru – Emil Bîzu şi Andrei Cădariu. Observator Alexandru Onaca.

Fotografii

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = douazeci opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: