FOTO. Politehnica la reunire

Fotografii realizate de Iosif Canea la primul antrenament al secund divizionarei Politehnica Timișoara din noul an 2023, efectuat luni după-amiază pe terenul ”Știința” de la Baza I – UPT pe o vreme potrivnică.

Alb-violeții Politehnicii Timișoara s-au reunit astăzi după-amiază în efectiv parțial pentru începerea pregătirilor de iarnă, într-o componență mai restrânsă și fragedă ca niciodată.

La 5 săptămâni după încheierea anului competițional trecut cu o victorie cu 2-1 în Liga 2 cu Csikszereda, poliștii s-au reunit astăzi pe același teren al ”Științei” cu 7 săptămâni înaintea reluării sezonului regulat în campionat, odată cu antepenultima sa etapă, programată în ultimul weekend din februarie, pentru ”violeți” în deplasare la Dumbrăvița, celelalte două întâlniri fiind acasă cu ACSM Politehnica Iași respectiv la Dinamo București. Ulterior, alte 6 partide în faza play-out a grupei a II-a valorice.

Alb-violeții au în față o primăvară extrem de dificilă, cu atât mai delicată prin prisma problemelor de tot felul cu care se confruntă clubul secund-divizionar, iar primele semne, în lumina reunirii de astăzi, una sub pecetea absențelor, nu sunt tocmai de foarte bun augur. 

Doar 20 de sportivi s-au prezentat la reunirea lotului, între care numeroși juniori, răspunzând prezent portarii Murariu, Balica și Urdeș, fundașii Bocșan, Radu, Mada, Taub, Oanea și un junior fundaș lateral de la LPS Bihorul, Mladin, mijlocașii Ignea, Bîrnoi, Benzar, Bakoș, Gologan, Marincu, Olariu, Pureca și un finlandez în vârstă de 22 de ani, Tiihonen, în toamnă la cei din Dăești, respectiv atacanții juniori Țurcaș și Pașcalău, arădean care în toamnă a marcat pentru nou-promovata CSC Dumbrăvița.

Antrenamentul a fost precedat de câteva declarații oferite de antrenorul principal Octavian Benga. 

Penultimii clasați în Liga 2 își vor întregi rândurile zilele acestea, atât prin revenirea componenților învoiți cât și prin noi jucători, în vreme ce în cazul altora vor surveni despărțiri, poliștii urmând a se antrena pe plan local, inclusiv sub forma unei pregătiri centralizate, urmând ca de la sfârșitul săptămânii viitoare să înceapă seria meciurilor de verificare, cele mai multe, în compania unor formații din Liga 3, după cum urmează: la CS Timișul Șag, din Divizia D Timiș, în 21 ianuarie 2023; pe 28.01.2023 acasă cu CS Avântul Periam (Seria 8 în Liga 3); în 1 februarie pe teren propriu cu Corvinul Hunedoara (lider în Seria 9 din Liga 3); pe 4 februarie acasă cu SCM Zalău (Liga 3); în 11 februarie în Serbia, la OFK Vršac, din liga a II-a, iar în 18.02 cu nou-promovata Phoenix Buziaș, din Liga 3, în deplasare.

Ultimele rezultate din Liga 2 și programul etapei a 17-a, prima din 2023, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.

Câteva fotografii de la reunire.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 13

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: