FOTO. Politehnica Timişoara – SCM Zalău 1-2 (0-2) pe sinteticul Bazei II – UPT. Centrări ale ex-violetului Cherecheş, „dublă” a lui Stefan Nikolic

Alb-violeţii au pierdut şi astăzi acasă un al doilea amical al săptămânii în faţa unei divizionare „C”, de astă dată din Sălaj, care s-a desprins până la pauză după ce Stefan Nikolic deschidea scorul: Politehnica Timișoara – SCM Zalău 1-2 (0-2). La cât de potrivnică a fost vremea, cu precipitaţii şi rafale de vânt, jocul a fost mutat de pe gazonul natural al arenei „Dan Păltinişanu – îmbibat cu apă, pe terenul sintetic de la Baza II – UPT.

Unde au păşit din nou şi patru jucători care au evoluat pe malul Begăi la polişti, apărând acum la echipa oaspete, şi anume Alexandru Cherecheş, Stefan Nikolic, Bogdan Minteuan şi Arthur Pătraş.

Iar chiar în debutul jocului, la o centrare de pe dreapta, tocmai fostul polist Nikolic a înscris cu capul, de la 12 metri, în stânga portarului, aproape de bară: 0-1. Atacurile la poarta oaspeţilor s-au reluat dar fără a se concretiza în privinţa scorului.

Și contrar cursului jocului, la ultima fază din prima repriză, o nouă centrare a aceluiaşi Cherecheş a fost finalizată din marginea careului de 6 metri cu latul de acelaşi Nikolic ,care a făcut „dubla”: 0-2.

După pauză, antrenorii au introdus noi echipe iar după numai două minute de la reluarea amicalului portarul Andi Pop a degajat greşit o minge uşoară, care a ajuns la Tîrşa, marcator de la circa 25 de metri, lob peste goalkeeper: 1-2.

La fluierul de start al arbitrului Roman au început următoarele formaţii:

Politehnica: Moldovan – Radu, Bocşan, Sekulic, Taub, Ignea – Tiihonean , Gîdea, Bîrnoi, Stojanovic, Gavra.

Antrenor Octavian Benga.

În repriza secundă au intrat: Moldovan (minutul 70, Urdeş) – Mada, Erhard, Porumb, Oanea, Mladin (min. 77, Boariu), Târşa, Gologan, Boariu (min. 73, Erceanu), Ţurcaş, Marincu.

SCM Zalău: Miron – Cherecheș, Focşa, Jalba, Florin Pop, Vadim, Negrean, Pătraş, Nikolic, Mare, Minteuan.

Antrenor: Cristian Lupuţ.

Au intrat în repriza secundă: Andi Pop – Meșter, Ieitan, Bobar, Cherecheş, Elkeș, Stancu, Culda, Stejereanu și Banyoi.

Următorul meci pentru Politehnica este săptămâna viitoare, sâmbăta, în deplasare la Vrsac.

Fotografii

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: