FOTO. Ripensia, reunire pe ”Electrica” în efectiv numeros, cu noutăți și pe banca tehnică

După exact o lună și jumătate de la încheierea campionatului printr-o victorie în deplasare la Târgu Jiu, secund-divizionara Ripensia s-a reunit în această seară pentru pregătirile de vară pe terenul ”Electricii” pe care a pierdut toate meciurile acasă din faza play-out a ediției 2021-2022 în Liga 2. Eșalon în care roș-galbenii vor continua și în noul sezon, în ciuda unor vorbe la ceas de iarnă în privința unei ”regrupări” în Liga 3, de startul în divizia secundă despărțindu-i 7 săptămâni. Va fi a șasea campanie consecutivă a lui ”Ripi” pe palierul 2, ultimele două încheindu-se pe treapta imediat superioară celei a barajului de supraviețuire.

Reunirea lotului în vara lui 2022, în data de… 22 iunie, a doua zi a verii astrologice, după solstițiul de ieri de la ora 12:14, săptămâna aceasta reunindu-se efectivele mai multor secund-divizionare. Cu o componență numeroasă în cazul Ripensiei, inclusiv cu noutăți, aspect valabil și în cazul băncii tehnice, prin cooptarea ex-fundașului alb-violet Roberto Ivan.  

Înaintea sedinței cu jucătorii, Iulian Muntean a răspuns câtorva întrebări din partea presei, prin a sublinia din capul locului că ”ne bucurăm că ne-am reunit și suntem toți sănătoși. Noutăți foarte multe nu putem să vă spunem în momentul de față, probabil în următoarele săptămâni. Sperăm să se concretizeze câteva transferuri care să ne ajute pentru sezonul următor. Momentan sunt mulți jucători de la Academie și câțiva jucători veniți în probe, pe care să-i urmărim în câteva zile, o săptămână, se ne putem edifica.”

”L-am cooptat în staff pe Robi Ivan, și probabil săptămâna viitoare o să coptăm și un preparator pentru sezonul care urmează, avem ceva discuții, dar încă nu sunt materializate sută la sută.”

Muntean s-a rmai referit printre altele și la necesitatea achiziționării unui fundaș. Portarii prezenți la reunirea lotului, Ștefan Dobre, Ionuț Rus și Mark Lupu, fundașii fiind Mădălin Sturzu, Răzvan Morariu, Darius Țieranu, Harald Fridrich, Cosmin Gladun, Rareș Butnărașu și Andrei Macrițchii, mijlocași Gabriel Stoi, Tudor Călin, Raul Vidrăsan, Alexandru Piftor, Ianis Mihart, Mihai Ene, Zoran Mitrov, Robert Stoica, Luca Szimionas, Sorin Careba și Mario Petruș (Academia Ripensia), iar atacanți Cristian Gavra, Denis Golda, Claudiu Matiș și Ion Vasluian, revenit de la CSM Reșița. La rubrica învoiți, Nenad Lalic.

În ceea ce-i privește pe cei sosiți în probe, situația lor urmând a fi stabilită în perioada următoare, este vorba despre Mario Diaconescu (fundaș central din generația 2004, ultima dată la Flacăra Horezu), Mathias Hondorocu (fundaș lateral, 2004, ex-Viitorul Constanța și Șimian), Claudiu Zamfirescu (fundaș dreapta, 1998, ultima dată la Metalul Buzău), Cătălin Vaida (atacant, 2001, ultima dată la Sportul Șimleu Silvaniei) și Daniel Todîrcan (mijlocal ofensiv, 2002, ultima dată la Topolovățu Mare).

Fotografii

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: